Overige

Het Westen verliest ‘propagandaoorlog’ in zijn poging om de wereld tegen Rusland te keren

Joseph Borrell, hoofd van het buitenlands beleid van de EU, geeft toe dat hij ‘de propagandastrijd heeft verloren’ omdat de inspanningen van het Westen om Rusland te verbannen alleen maar meer licht hebben geworpen op de ware aard van zijn ‘democratische waarden’

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Belangrijk dus om te weten hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Facebook – https://www.facebook.com/hetanderenieuwsnl

Facebook zusterpagina : https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Natuurlijk via www.hetanderenieuws.nl

En via het censuurvrije Vriendenplek.nl  https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Hier kun je in vrijheid reageren en communiceren!

Wil je ook een social media waar je zonder censuur en advertenties gewoon plezier kunt maken en over alles kunnen spreken? Meld je dan aan bij VriendenPlek, de plek voor iedereen! https://vriendenplek.nl/

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/ 

(Visited 1.323 times, 1 visits today)
5 thoughts on “Het Westen verliest ‘propagandaoorlog’ in zijn poging om de wereld tegen Rusland te keren
 1. Het is duidelijk dat ze die propaganda oorlog OOK gaan verliezen, het valt in ons land op dat de NOS en oa Op1 en WNL, die er het meeste aandacht aan gaven, geen onderwerpen meer bespreken, de zogenaamde analisten komen niet meer aan bod. Meer en meer Nederlanders begrepen dat het keiharde leugens zijn. Alleen de kranten spartelen nog tegen met idiote leugens en verzonnen verhalen. Weet je hoe het gaat. Contractueel heeft Zelinski de exclusiviteit om diverse marketing en PR buroos, bekenden uit zijn entertainment carriere, scripts en scenarioos te maken en sommige daarvan te ondersteunen met filmps, in elkaar gezet, daarbij geholpen met name door Britse filmmaatschijpen, er is daar een connectie met name met SKY (gerucht). Als zo een verhaal eventueel met film klaar is dan wordt het bekeken door Zelinski en vrijgegeven via diverse persburoos (Reuters, AP) die het weer verspreiden naar de bekende, met name, linkse en globalistische kranten en tv stations die het dan MOETEN plaatsen. Maar zoals gezegd, de bevolkingen gaan het door krijgen. Zelfs de Ukrainers….er zijn steeds meer Ukrainers die nu eindelijk begrijpen dat zij gebruikt worden in een proxy oorlog, dat zij hun leven moeten gaan geven voor Fuhrer Zelinski en voor Biden Sr. omdat die belangrijke (voor hun zelf dan) belangen hebben….corruptie ten top. Wat ik zeg, de Ukrainers gaan het begrijpen, ze zijn schaakstukken!!

 2. Al is de leugen nog zo snel… als de waarheid haar inhaalt word het stil.

  Schaam je niet voor je prikschade, lel op elke bel en maak de “vaccinatie”leugenaars stil.

 3. De proxy oorlog tussen de VS en Rusland waarbij de VS de aanstichter is komt uit dezelfde koker en dezelfde achtergrond machten (financieel, militair, farmaceutisch, big tech, big corprate, big gouvernance) die ook de klimaat zwendel, de covid zwendel, de stikstofzwendel, de energie zwendel, de transport zwendel en de voeding industrie zwendel hebben opgezet. Conecting the dots was nog nooit zo gemakkelijk.

 4. “We must turn Russia into a desertpopulated by white Negroes upon whom we shall inpose a tyranny such as the most terreble Eastern despots never dreamt of.The only differency is that this will be a left-wing tyranny not a right-wing tyranny.
  it will be a red tyranny and not a white one. We mean the wrong RED literally, because we shall shed …such floods of blood as will make all the human losses suffered in the capitalist wars pale by comparison.

  ((( The biggest bankers across the ocean will work in the closest posseble contact with us))).
  if we win the revolutions funeral and we shall become a power before which the whole world will sink to its knees . We shall show wat real power is.By means of terror and bloodbaths,we shall reduce the Russian intelligentsia to a state of complete stupefaction and idiocy and to an animal existence.”
  Leon Trotsky
  translation : “We moeten Rusland veranderen in een woestijn bevolkt door blanke negers… die we zullen onderwerpen aan een tirannie zoals de meest verschrikkelijke oosterse despoten nooit gedroomd hebben. Het enige verschil is dat dit een linkse tirannie zal zijn, geen rechtse tirannie.
  Het zal een rode tirannie zijn en geen witte. We bedoelen het verkeerde ROOD letterlijk, want we zullen …zulke stromen bloed vergieten dat alle menselijke verliezen in de kapitalistische oorlogen zullen verbleken bij vergelijking.

  De grootste bankiers aan de overkant van de oceaan zullen zo dicht mogelijk bij ons werken.
  Als we de revoluties winnen, begrafenis en we zullen een macht worden waarvoor de hele wereld op de knieën zakt. We zullen laten zien wat echte macht is. Door terreur en bloedbaden zullen we de Russische intelligentsia tot complete verdwazing en idiotie reduceren en tot een dierlijk bestaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *