Café Weltschmerz

Hoe Rusland werd ‘geholpen’ door het Westen – Marie Thérèse ter Haar en Max von Kreyfelt

Marie Thérèse ter Haar is oprichter en bestuurder van de Rusland Academie. Met informatie en lezingen pareert zij met nuances en andere inzichten de eenzijdige berichtgeving over Rusland uit de Nederlandse media. In een serie afleveringen wandelt zij door de hedendaagse geschiedenis van Rusland. Dit is aflevering 2. Het jaar 2000 treedt Jeltsin af. Onbekende Poetin komt op de troon. Korte herinneringen: Tsjetsjenie-oorlog, gijzeling school Beslan en Nord-Ost Theater, ondergang van de Koersk, moord op Anna Politkovskaja… Vaak vragen we ons in het Westen af waarom Russen een autoritaire leider tolereren. Hoe kan het dat Poetin in eigen land populair wordt, terwijl het Westen denkt dat zij een ex-KGB’er aan de macht hebben. Hoe kan de perceptie zo anders zijn?

(Visited 84 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Hoe Rusland werd ‘geholpen’ door het Westen – Marie Thérèse ter Haar en Max von Kreyfelt
 1. CIA Director Mike Pompeo zegt het met n lach !!! ((“We Lie, We Cheat, We Steal”))

  https://duckduckgo.com/?t=ffsb&q=CIA+Director+Mike+Pompeo+%22We+Lie%2C+We+Cheat%2C+We+Steal%22+-+Texas+A+M+University+April+2019&iax=videos&ia=videos&iai=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DZCjWAq7563I

  Oekraïne heeft rijke, zwarte grond waarop bijna alles kan groeien, en het vermogen om grote hoeveelheden genetisch gemodificeerd graan te produceren, heeft ervoor gezorgd dat biotech het overnam.

  https://naturalsociety.com/theyre-not-telling-monsantos-role-ukraine/

  De Wereldbank en het Internationaal Monetair Fonds (IMF) helpen biotech bij de laatste oorlog in Oekraïne. Vergis je niet dat wat er nu in de Oekraïne gebeurt, nauw verbonden is met de belangen van Monsanto, Dow, Bayer en andere grote spelers in het gifvoedselspel.
  Monsanto heeft een kantoor in Oekraïne. Hoewel dit niet uit alle hoeken ‘schuld’ roept, is het niet anders dan de gewoonte van het Amerikaanse leger om bases te plaatsen op plaatsen waar ze politieke controle willen krijgen.
  De opening van dit kantoor viel samen met landroof met leningen van het IMF en de Wereldbank aan een van ’s werelds meest gehate bedrijven – allemaal ter ondersteuning van hun biotech-overname .

  Voorheen was er een verbod op grondbezit in de particuliere sector in het land, maar het werd ‘net op tijd’ opgeheven zodat Monsanto zijn zin zou krijgen met Oekraïne.
  In feite heeft een beetje politiek manoeuvreren door het IMF de Oekraïne een lening van $ 17 miljard gegeven !!! maar alleen als ze zich zouden openstellen voor biotech-landbouw en de verkoop van Monsanto’s giftige gewassen en chemicaliën – waardoor een landbouwgrond werd vernietigd die een van de meest ongerepte ter wereld is. heel Europa. Landbouwmachinedealer Deere, samen met zaadproducenten Dupont en Monsanto……etc

  KASSA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *