17 thoughts on “Kap ermee!!
 1. Niets tegen in te brengen. Alleen jammer dat het geluid aan de zachte kant is. Ondanks krachtig gesproken to the point en al de mensen die nog altijd trappen in de psychologische mindfuck van crimineel Hugo en opper crimmineel Rutte wordt wakker!

 2. De man is n iet goed te verstaan. Kan het opnieuw ingesproken worden met een betere microfoon/een die dichterbij staat?
  De oren hier zijn prima, daar ligt het niet aan……….

 3. Het probleem is dat hier alleen wakkere mensen naar kijken , ik zou ook niet weten hoe je de mensen wakker kan krijgen bij ieder bewijs dat ik laat zien/horen word er schaapachtig gelachen alsof wij gek zijn. Wie heeft de oplossing?

 4. Wij zijn blij met deze onbekende held.
  Mijn man en ik zijn 80 jaar oud. Ook wij voelden aan dat er iets niet klopte in de heksenjacht. Wij waren gezond, hadden nooit een griepprik gehaald, we dachten gezond te blijven juist door af en toe een verkoudheid of griepje te ondergaan, zo werk je toch aan je eigen auto immuunsysteem?
  Totdat men probeerde ons bang te maken, toen wisten we het zeker. Binnen een jaar vaccinatiedwang. Wat gebeurt er? Gelukkig dat wij niet mee deelnamen aan de werkende maatschappij. Wij moéten niets. Maar al die arme mensen die voor hun werk of sport gedwongen waren, geforceerd werden, om zich ongezond te laten maken. De kinderen en adolescenten die hun toekomst verspeeld hebben. Hoe krijg je ooit je eigen immuniteit, waar we mee geboren zijn, terug? Wij zijn bijna aan het eind van ons leven en hebben er verdriet van om te zien wat de mensheid is aangedaan.
  Wij hebben alleen last van mensen om ons heen, ouderen ook, die ons voor gek verklaren, ons ontwijken, omdat ze op hun oude dag het gevaar niet gezien hebben. Daar raken we aan gewend. Maar al die jongeren…….

 5. Deze mensen een interview-video laten zien met/ van Mattias Desmet. Dat kan een hele eye opener zijn…

 6. Ik probeer je nu al tig keer te antwoorden, maar ik wordt op deze site constant gecensureerd. Ze zijn zeker heel bang. kinderachtig hoor… 😌

 7. Mooi hoe u erover denkt. Ik doet dit zelf net zo.
  Alleen kan ik en mag ik het er met de kinderen niet over hebben 46 en 44, hebben gestudeerd, dan zou je toch denken dat ze beter moeten weten. Voor een moeder is dat niet makkelijk, en hoevelen zijn er zo met mij.

 8. Ik ben een 45 jarige vrouw en kan helemaal met u meevoelen, en met Marylane. Wijzelf, de mens(heid), zijn onze enige oplossing. Wij zijn de enige die het kunnen stoppen, door niet te gehoorzamen. door niet mee te doen. Zoek contact met gelijkgestemden als u daar behoefte aan heeft. Ik ben iig heel trots op jullie allen.❤️

 9. Ik ben een 45 jarige vrouw en kan helemaal met u meevoelen, en met Marylane. Wijzelf, de mens(heid), zijn onze enige oplossing. Wij zijn de enige die het kunnen stoppen, door niet te gehoorzamen. door niet mee te doen. Zoek contact met gelijkgestemden als u daar behoefte aan heeft. Ik ben iig heel trots op jullie allen.❤️

 10. Held held? 1 persoon kan de oorlog niet winnen, ik heb al veel langer gebroken met dat partijpolitiek tuig, stem daar al heel lang niet meer op, mensen moeten zelf hun bestuur gaan organiseren! Zie mijn andere reacties hier & mijn blog? Of account? m.youtube.com/user/ufotube7/playlists … Wel op gemaakte playlists nog klikken, want anders wordt je beperkt in wat je ervan kan vinden.

 11. Ik ben ook blij dat ik niet meer betaald werk moet doen want en ben 74 jaar en ook nog gezond dus ik laat mij ook niet inenten met die troep .Ik wordt nu ook overal van uitgesloten maar ik vind dat ik aan de goede kant sta want ik ben tegen dwang. De (r) overheid probeert straks een vaccinatieplicht in te stellen met dreigementen van boetes en straks opsluiting. Ik buig niet voor deze misdadigers tegen de menselijkheid.
  Het hele corona schandaal is een aanval op de mensheid

 12. Gewoon het geluid harder zetten…

  Het zijn Hugo Mengele en Adolf Rutte die beide op de schoot van Schwab heen en weer wiebelen en worden ingewreven hoe ze hun volk kapot moeten maken.

  Bill Gates erbij, die wordt momenteel in India aangeklaagd alleen zal hij niet fysiek ter plekke door worden gezaagd…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *