Overige

Maurice de Hond: Cijfers Omicron en Delta, Boostershot en overval

De cijfers dalen nu fors, ziekenhuisopname 33% en cases 19%. Waardoor komt dat?
Wat doen de Omicron cijfers cases in ZA,UK, Denemarken Nederland en hoeveel mensen verwachten we in het ziekenhuis? We analyseren de presentatie van Van Dissel. Gaat van vaccineren – boosters. Hoe geloofwaardig is zijn 4300 ICU prognose?
Hugo de Jonge – 1 februari ben je ongevaccineerd zonder booster
Er zullen meer boosters nodig?
Ook 12-18?
Herstelbewijs maar 6 maanden geldig
Wat gaat met 2G gebeuren en vaccinatieplicht
Israel is begonnen met de 4e booster voor boven de 60

(Visited 2.138 times, 1 visits today)
7 thoughts on “Maurice de Hond: Cijfers Omicron en Delta, Boostershot en overval
 1. “Maar het gaat er vooral om”…
  Waar het om gaat is dat wij dit niet langer met ons moeten laten doen.
  Waar het om gaat is, dat wij onze oogjes moeten openen.
  Waar het hier om gaat is dat wij wakker moeten worden.
  Waar het écht om gaat, is dat dit ‘virus’ niet echt is waar het om gaat..
  het is niet zo ingewikkeld.
  Het gaat om onze vrijheid die wij dreigen te verliezen

 2. Die zijn niet goed in hun bovenkamer, echt elke dag nu zeveren over virussen! Die Hond met zijn aerosols gezeik toen ook! OMICRON het zoveelste smoesje om ons te kunnen blijven gijzelen! Gezonde mensen moeten ze met rust laten! Sinds 2020 gijzeling van gezonde mensen & testen van gezonde mensen, voordien was dat nooit! China is het grote voorbeeld zei tiran Tedros & daarom sinds 2020 alle dagen krankzinnige viruswaanzin wereldwijd! Stop toch het gezeik godverdomme erover!

 3. Kom dan tot de slotsom; Het coronavirus is zo intelligent en snel muterend, dat deze de vaccinaties al lang en breed voor zijn en daarom zo slecht zijn om daarvoor preventief te gaan aanwenden!
  Alles bij elkaar genomen moet de economie envele andere maatschappelijke activiteiten er voor opgeofferd worden.
  DUS NOOIT BOOSTEREN WANT DAN KRIJGEN WE EEN VEEL ERGERE VARIANT VOOR TERUG
  Opengooien en ophouden met die flutmaatregelingen! Geen dreigingen, QR en apartheidsmaatregelen.
  Bovendien zijn de data van oversterfte nog geeneens bekend, gok?
  Van Dissel moet zijn authoriteit opgeven, klaar!
  Mij maken ze niet bang, nooit griep gehad en wacht daarmee tot ik in de 70 terecht kom!
  Vertrouw eerder op mijn gezondheid en om perse een QR code te hebben om een kop koffie te kunnen drinken, dat is pure chantage!

 4. Ja, de antibiotica was al een zelfde soort probleem! Ziekenhuizen waren dan ook broeihaarden geworden van vleesetende bacteriën! Mensen moeten gewoon hun eigen lichaam gezond houden, niet dat politiek tuig dat alles misbruikt wat ze maar kunnen misbruiken om eigen zakken & macht mee bevredigd te krijgen, die vertegenwoordigende partijpolitieke staatisten hebben we niets aan!

 5. Er is geen pandemie, het is een groots opgezet plan om de wereldpolitiek te veranderen, alles draait om het introduceren van een code-maatschappij
  waarbij al uw gegevens gekoppeld worden aan uw qr-code en men u totaal kan besturen, maken of breken.
  Er is niets aan de hand!!!
  Volgens experts is Covid-19 steeds vaker niets meer of minder dan een “zware verkoudheid.” En wat betreft die Omicron-variant, die veroorzaakt eigenlijk bijna altijd slechts “een milde ziekte.” Met andere woorden, er is werkelijk geen enkele reden om alles kapot te maken in naam van de volksgezondheid.

  Een leidende expert zegt dat verreweg de meeste mensen die positief testen voor het nieuwe coronavirus “een milde ziekte hebben die eigenlijk gewoon heel erg lijkt op een zware verkoudheid.” Volgens professor Tim Spector hebben de meeste Covid-zieken geen ziektebeeld meer van de drie klassieke symptomen: hoesten, koorts, en een verlies van smaak en geur. En, zegt Spector, uit onderzoek blijkt dat Omicron niet erger is dan Delta, en die variant was al weer milder dan de originele ziekte die losgelaten werd op de wereld.

  Meer dan 50 procent van de “zieken” is alleen maar wat verkouden. Zij ontwikkelen nooit de bekende drie symptomen.

  “Wat we nu in grote lijnen zien, is dat de meerderheid van de mensen die PCR-positief testen, eigenlijk verkoudheidsachtige symptomen hebben en ze hebben niet de klassieke triade van zieke COVID-symptomen van koorts, verlies van geur en smaak en aanhoudende hoesten,” aldus Spector. “Dus het is veranderd in een mildere aandoening die voor veel mensen op een ernstige verkoudheid lijkt.”

  Weg met alle maatregelen
  Dit is natuurlijk geweldig nieuws, want dit soort milde symptomen betekenen dat het volstrekt belachelijk is om zware maatregelen te nemen. Er is helemaal geen noodzaak voor beperkingen, voor lockdowns, voor mondkapjes, voor wat dan ook. Verkoudheidsvirussen hebben altijd bij het leven gehoord. En daar is verder ook niets mis mee. Ons immuunsysteem kan daar heel goed mee omgaan. We zijn geen machteloze poppetjes die door elk mogelijk virus kapotgemaakt worden. Even hoesten, even snotteren, en weer doorgaan.

 6. “Blablablabla, ik ben Maurice de Hond. Ik speel het spelletje leuk mee. Blablablabla.” Kijk ook eens naar Max Igan (The CrowHouse) en La Quinta Columna (Orwell[punt]city).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *