Overige

Mind Control via geluid op Amerikaanse burgers – Engels gesproken

Het Havana-syndroom gaf toe dat het echt bestond. In 2018 besprak het World Economic Forum de mogelijkheden van Mind Control met behulp van geluidsgolven. Dit is iets waarvan verschillende mensen beweren het doelwit te zijn. Ze zijn bekend geworden als ‘gerichte individuen.

Onlangs werd een subcommissie voor Binnenlandse Veiligheid bijeengeroepen om deze technologie en de doelwitten van Amerikaanse overheidsfunctionarissen en hun families te bespreken. Dit staat algemeen bekend als het ‘Havana-syndroom’ en dateert uit 2016, toen Amerikaans diplomatiek personeel in Cuba onverklaarbare gezondheidsproblemen ondervond.

Hoewel werd toegegeven dat deze technologie wordt gebruikt, concentreerde de discussie zich vooral op Rusland. Alsof er meer prikkels moeten worden gecreëerd om de oorlog met de Russische Federatie te laten escaleren. Toen de vraag werd gesteld of het op de Amerikaanse bevolking is toegepast, werd dit met een glimlach van tafel geveegd.

Bron: Artsen voor Vrijheid en Reese Report

Vrijheid, doe mee!

Waar kun je Het Andere Nieuws volgen?

Natuurlijk op ons eigen censuurvrije media platforms:

Vriendenplek

FriendPlace International

Facebook

Facebook Backup

X

Gettr

MeWe

Signal – kanaal 1

Signal – kanaal 2

Telegram

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 90 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

Het Andere Nieuws is mede mogelijk gemaakt door:

(Visited 247 times, 1 visits today)