Overige

Morgen begint de grote bevrijding revolutie, wees erbij!

Inmiddels spreekt de hele wereld erover. De grootste demonstratie ooit! Gaat 11 maart 2023 de geschiedenis in als start van de grote ommekeer? Weet het kleine Nederland een ommekeer te bewerkstelligen die wereldwijd viraal gaat? Alle goede ingrediënten zijn aanwezig. Een fantastisch programma, met niet alleen belangrijke sprekers uit de samenleving (slachtoffers), maar ook met belangrijke politieke kopstukken die elkaar vinden in het belangrijkste doel, het wegsturen van Rutte4, beter bekend als het misdaadsyndicaat Rutte.  Daarnaast is er entertainment van de bovenste plank, en niet het onbelangrijkste, de weergoden zijn ons goed gezind. Naar verwachting zullen er tienduizenden mensen komen en hopelijk meer. VVD burgemeester Van Zanen heeft het één en ander bijgesteld, een bekende actie van de VVD. Het één beloven, het andere doen, what’s new? Er gaan verhalen dat hij het leger stand-by heeft staan. Het zegt extreem veel over de angst die men heeft. Maar… onnodig. De demonstranten komen niet met knuppels en wapens, maar met vlaggen, kinderen, om te feesten, want 15 maart houdt het misdaadsyndicaat Rutte op met bestaan, we willen geen criminelen, leugenaars en andere mafklappers die het denken zo goed te weten, en ondertussen het land naar de afgrond hebben geholpen. Burgers en boeren slaan hun handen ineen. De stikstofleugens, de lockdownfiles, ze laten zien, met overtuigend bewijs, hoe zij omgaan met degenen die hen op die plek hebben gezet. Complete hoogverraad dus! Feitelijk genoeg materiaal om ze achter slot & grendel te krijgen! Wij kunnen het verschil maken, nu! En dat gaan we ook doen!  Hoewel dit geen tweede kamer verkiezingen zijn, zal de impact van #stemzeweg zo groot zijn, dat ze wel zullen moeten. De zetels van het misdaadsyndicaat zullen verdampen als sneeuw voor de zon!

Zorg dat je er bij bent, zorg dat je deel uitmaakt van deze bevrijdingrevolutie, zorg dat je kan zeggen: ik was erbij, ik stond op! Wees krachtig, trots en vredelievend. Neem je opa, oma, kinderen, kleinkinderen mee. De validen en de minder validen. Neem koffie, thee, soep en broodjes mee. Deel uit aan hen die het nodig hebben, deel uit aan de ME en ja, zelfs aan die trieste romeo’s. Laat zien dat wij grootser en liefdevoller zijn dan de ordervolgers.

Laten we Nederland weer terug nemen, laten we normaal gaan doen, laat de polarisatie achter je, kijk naar wat verbindt, niet naar wat verschillend is. We wensen allemaal weer een normaal leven, waarin verschillen naast elkaar kunnen bestaan. We kunnen het als bevolking prima eens zijn dat we het soms oneens zijn. Laat de democratie weer groeien! Iets laten groeien dat doe je met een beetje water, veel zon en liefde, en dat is precies wat we morgen gaan doen. Al deze mooie ingrediënten samen brengen en terugnemen wat van ons is! En dat is Nederland, de democratie, de vrijheid en natuurlijk de liefde!

Maak er een mooie bevrijdingsrevolutie van. De hele wereld kijkt mee, laat het Freedom Fever de hele wereld besmetten!

Maar….hoor je sommige denken.

Ik ben maar één persoon … wat kan ik doen? Toch ben jij de verandering, de verdediger, de redder. Morgen wordt de kracht van één, de kracht van velen. Het houdt op als het volk zegt: Nee! Sta op voor een beter Nederland. JIJ! bent de sleutel tot verandering.

Morgen, 12 uur, Zuiderpark Den Haag. Zorg dat je erbij bent!

FB event: http://bitly.ws/AIeE
Parkeren: http://bitly.ws/AHUg
Bereikbaarheid: http://bitly.ws/BdbE
Steun deze demonstratie: http://bitly.ws/AECd

#STEMZEWEG #DUTCHFARMERS #11 MAART

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

Van Jail naar Freedom? En ALTIJD GRATIS! Klik & Klaar! –>  Vriendenplek.nl 

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIMnl

X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Signal Kanaal 2: https://signal.group/#CjQKIN8Hi3DUBfV7RSX3WQLvthuGQRrt5PQuZp3jtVUo_LFJEhCohjtqAahO2qYhJlLHWtIT 

Telegram: https://t.me/+8W_XSyRrxhw2MTI0

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 80 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

Het Andere Nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door:

(Visited 1.306 times, 1 visits today)