Blckbx

Nabeschouwing Persconferentie! Analyses, interviews, duiding & troost in tijdens van een morele crisis…

8 thoughts on “Nabeschouwing Persconferentie! Analyses, interviews, duiding & troost in tijdens van een morele crisis…
 1. Waarom blijft men de zever van de officiële volgen, die zijn toch niet interessant! Hoe krijg je ze weg, daar moet het over gaan! Wat een tijdverspilling!

 2. Ik vind het eigenlijk juist heel schimmig wat Maurice de onbetrouwbare Hond rond minuut 24/25 voorhoudt. “Dat de bescherming van het vaccin aan het afnemen is.” Dit impliceert namelijk dat de zogenaamde “vaccins” de bedoeling hebben om te beschermen tegen een nog nooit adequaat geïsoleerd virus – en dus onaangetoond van het bestaan ervan. Wat Maurice tot slot praktisch zegt zonder het te zeggen, is dat er dus een 3e prik moet komen. Vanuit de gedachtegang dat dit het probleem van de ziekenhuisopnames verhelpt… Ja… zeer tijdelijk. Alweer.

  ALS het al iets uitmaakt, want het is van alle tijden dat de gezondheid tijdens de herfst en aan het einde van de winter/begin van de lente afneemt. Ik bedoel, kijk naar de natuur. Kijk naar wat bijvoorbeeld bomen doen. Die laten blad los. Die “detoxen” om zich voor te bereiden op de winter, om daarna nieuw blad te kunnen maken. Wat maakt de mens, als onderdeel van de natuur (!), daar zo verschillend in?

  Op basis van mijn eigen onderzoek kan ik stellen dat het veel realistischer is dat er sowieso sprake is van het ADE-effect door toedoen van de prikken, waardoor “gevaccineerde” mensen mogelijk in het ziekenhuis belanden. Oftewel: antibody dependent enhancement. Dit zou inhouden dat het lichaam bij wijze van spreke verslaafd raakt aan het inspoten goedje, waarna het om de zoveel tijd ditzelfde goedje nodig heeft om (enigszins) te kunnen blijven functioneren. Voor de rest van het leven dus een abonnement op Big Pharma – kassa! Hiermee werkt het immuunsysteem niet meer op z’n natuurlijke, Godgegeven wijze, maar enkel nog puur synthetisch, en dus kunstmatig.

  Als men dan niet meer kan of wil meedoen aan de eindeloze prik-marathon – deze winter geheid nummer 3, volgend jaar 4 en 5 – dan zou het een redelijke mogelijkheid zijn dat iemand uiteindelijk overlijd. Er wordt een ongelofelijk sinister, duivels en sadistisch spelletje met de mens gespeeld.

  Vergeet niet dat onze beste Maurice met zijn pollen altijd zeer accuraat is/was in het voorspellen van verkiezingsuitslagen. Nu kan dit komen omdat hij simpelweg ongelofelijk goed is in zijn werk… of hij speelt lekker mee met het narratief van de elite club. Ik neig naar het laatste.

  Zo zie ik tenminste verschillende lagen in dit hele cojona “spelletje”. Dus inderdaad: neem de oorzaak weg en we kunnen door. Alleen Gideon van Meijeren sprak vorige week voor het eerst woorden uit over gevangenisstraffen m.b.t. het demissionaire kabinet. Zie youtube FVD: Gideon van Meijeren (FVD) verzet zich tegen de coronadictatuur van Ollongren (29 oktober 2020)

  Maar dit gaat simpelweg nog jaren duren. We zitten niet voor niets in een informatie- en spirituele oorlog. Het bewustzijn van de meeste mensen is nog niet bij machte om te doorzien wat er speelt, laat staan om een positieve verandering teweeg te willen brengen. Verandering komt altijd vanbinnen uit.

 3. “We but mirror the world. All the tendencies present in the outer world are to be found in the world of our body. If we could change ourselves, the tendencies in the world would also change. As a man changes his own nature, so does the attitude of the world change towards him. This is the divine mystery supreme. A wonderful thing it is and the source of our happiness. We need not wait to see what others do.” – Mahatma Gandhi

 4. Helaas voor Maurice, ik ben het geheel met je eens. Herhaald verdienen aan een gefaseerde genocide.
  Nooit heb ik Maurice kunnen betrappen op samen optrekken met een Yeadon of een Schetters, laat staan Didier Raoult.
  Iedereeen met een beetje kennis van kansen en reeksontwikkeling begrijpt dat na een 12tal boosters een gemiddeld mens
  een kans van ca 50% heeft morsdood te zijn. Mijn nog niet zo pessimistische inschatting!

 5. Zeer helder verhaal over gefaseerde vaccinatieplicht met een de gezondheid vernietigend middel!
  Genocide op termijn.
  Flavio je bent niet in de war!

  Medelanders zoekt een boom, voordat ze allemaal zijn gekapt en hang een politicus op, want hoe minder
  grote vervuilers hoe schoner de aarde. Vraag eerst toestemming met de agenda van Klaus in de hand,
  ze kunnen niet weigeren!

 6. Wat de reactie van XB betreft, dat heb ik ook zeer vaak.

  Dan zie ik ‘La grande Bouffe’ voor me met een mitrailleursalvo
  dat een stel uitvreters, vreters en ijdeltuiten wegmaait.

  Jammer! Dat is niet te rijmen met de hollandse griffo’s
  die zich bekeerd hebben tot het donnerwetterzware schwabisme
  en vanuit een dosis zelfhaat en hypocrisie en lafheid heel Nederland
  naar de vaantjes helpen. Die Fahnen hoch! Volgers!

  Flavio heeft misschien gelijk dat we de zielige Markjes en de getormenteerde
  Hugo’s met medelijden en compassie moeten benaderen. Ik heb daar mijn twijffels over in
  de polderzin, maar dat is niet mijn opgelegd pandoer en
  daarom nooit mijn insteek. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden. Liever een korte
  bloedige strijd zonder de huichelachtigheid van Arminianen en Gomaristen!
  “Nou nee dat boek heb ik niet gelezen!” Afsnijden zulk gelul!

  Import blijft een gevaar!

  Ik kom terug met gekuiste taal omdat het ook nodig is om de ‘beschaving’ inzicht te geven.

  Niettemin dank en waardering!

 7. Verzet moet wel goed georganiseerd worden, dat klusje kan niet geklaard worden door 1 man! Zie maar wat het crapuul met Jürgen Conings hebben gedaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *