Overige

Nieuwe Actie: Doe aangifte tegen Hugo

19 thoughts on “Nieuwe Actie: Doe aangifte tegen Hugo
 1. Dan moet je ook die vvd 1ste kamerlid, esthetica die juist de vaccinatieplicht wil invoeren, vandaag voor de staatsomroep, en beter onder curatele gesteld kan worden!
  Want dit gaat mij gewoon te ver!

 2. Van mij mag de aangifte toch wel iets feller. De heer De Jonge heeft namelijk ook uitspraken onlangs gedaan zoals:
  – dat hij weet waar de niet gevaccineerde wonen en
  – dat hij van wijk tot wijk, deur tot deur en arm voor arm wilt gaan

 3. Dan moet je ook die vvd 1ste kamerlid, esthetica die juist de vaccinatieplicht wil invoeren, vandaag voor de staatsomroep, en beter onder curatele gesteld kan worden!
  Want dit gaat mij gewoon te ver!

 4. aangifte gedaan alleen toen ik het formulier had verzonden kwam er te staan melding van terrorisme wat eigenlijk ook wel waar is de jonge en Rutte zijn ook en stelletje
  terroristen

 5. Ik zou hier toch ook aan toevoegen dat het écht bedreigend is dat hij aangeeft te weten waar de ongevaccineerden wonen en dus desnoods van deur tot deur en van arm tot arm te gaan..

 6. Het ergste vind ik nog dat hij gezonden kinderen en jongeren onderwerpt aan een expriment van dit vaccin niet wetend wat de langeren termijn effecten zijn.

  Het blijkt wel dat het een expriment is dit is bewezen door de afvlakking van het vaccin.
  Zo ook geef het mij een beeld dat het hun meer te doen is om de QR Code
  Zodat wij in de toekomst onder een digitale controle komen te staan
  Waar zij zelf dit kabinet het al lang vast hebben liggen ..maar er over zwijgen ..
  Ik vind het een grote aanslag op gezonden kinderen en jongeren zoniet een misdaad..

  Immers als de risco doelgroep gevacineerd is dan zijn ze toch beschermd o.a de oudjes dus prikken we de jongen bloesem ook maar lek

 7. Ik heb de tekst van de aangifte even gecorrigeerd, staan wat fouten in wat betreft zinsopbouw, waardoor er feitelijk iets anders staat dan wat jij bedoelt.
  Hier de aangepaste tekst:

  Dader heeft zich meerdere malen in de media uitgelaten over de schuldigen van de coronacrisis. Hierbij heeft hij zich meerdere malen, zowel op papier als op TV, uitgelaten dat de niet gevaccineerde mensen de oorzaak zijn van het probleem in de zorg. Deze uitspraken zijn op geen enkele wetenschappelijke wijze te onderbouwen. Door deze uitspraken voel ik me beledigd en door het steeds opnieuw uitspreken hierover ben ik van mening dat het inmiddels onder laster en smaad valt. Het wetboek van strafrecht artikel 137C is hier naar mijn mening van toepassing. Tevens is naar mijn mening artikel 137D, wetboek van strafrecht, van toepassing. In dit artikel is de wetgeving omtrent het aanzetten van haat beschreven. Hierop staat een gevangenisstraf van ten hoogste 2 jaar en een geldboete in de 4e categorie. Inmiddels is door de uitingen van de dader dusdanig veel haat gezaaid, dat er inmiddels een behoorlijke tweedeling in de samenleving is ontstaan. Inmiddels worden hierdoor ongevaccineerden door gevaccineerden de dood toegewenst. Ik voel me dan ook niet meer veilig. Hetgeen de dader blijft beweren is niet gebaseerd op feiten, echter een feit is dat er een zorginfarct is door de 10 jaren aan bezuinigingen in de zorg. In 2016 is het kabinet al gewaarschuwd dat bij een eventuele pandemie de zorg dit niet aan zou kunnen. Er is genoeg bewijs te verkrijgen. De persconferenties inzake de corona crisis zijn al voldoende om de uitspraken te bewijzen. De haat richting ongevaccineerden gaat inmiddels volop rond op social media. Tevens is er genoeg bewijs dat ons zorgsysteem al ruim voor de coronacrisis op scherp stond. Ik wens dat de dader per direct stopt met het aanzetten tot haat en beledigen van een groep mensen in de samenleving. Ik doe dan ook aangifte van laster, smaad en haatzaaien. Graag zie ik dat de dader hiervoor strafrechtelijk vervolgd wordt.

  Ik dien hem in!

 8. Overigens, als je de aangifte online doet, krijg je een ander format.
  Begin dan de aangifte met:

  Dader, demissionair minister van VWS, Hugo de Jonge, heeft zich meerdere malen……………………

  Anders wordt nergens duidelijk wie de dader eigenlijk is.

 9. WIJ WETEN OOK WAAR HUGO WOONT! STUUR HEM EEN KERST KAART ADRES= BREDE HILLENDIJK 189 3072 ROTTERDAM VOLGOOIEN DIE BRIEVENBUS VAN DIT NAZIE ZWIJN!!

 10. Mensen hier worden woorden gebruikt dat kan natuurlijk niet . Ik ben het ook niet eens wat hugo allemaal zegt en doet .

 11. Ik heb deze gedeeld, ik hoop dat dat goed is, zo krijg je meer bereik en weten mensen over het bestaan van deze site, maar ik doe aangifte, het is tijd voor actie, geen woorden meer maar daden!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *