Overige

Persconferentie van Geert Vanden Bossche

𝗣𝗲𝗿𝘀𝗰𝗼𝗻𝗳𝗲𝗿𝗲𝗻𝘁𝗶𝗲 op 6 december 2021 te Brussel van Geert Vanden Bossche, onafhankelijk viroloog en vaccinoloog, voormalig werkzaam bij GAVI en de Bill en Melinda Gates Foundation. Hij spreekt zich uit tegen de dwang, het cst en de wetenschappelijke onderbouwing die afwezig blijkt te zijn. Met de kennis dat covid geen ‘gezonde mensen ziekte’ is, is er in de verste verte geen enkele verantwoording mogelijk voor dit beleid, niet op gezondheids-, juridisch, wetenschappelijk of maatschappelijk vlak. Waarom gaan onze experten nooit de discussie aan, kunnen ze geen debat voeren? Ze durven de wetenschap niet onder ogen te komen en zijn verstrikt door belangenverstrengelingen.

(Visited 9.062 times, 1 visits today)
5 thoughts on “Persconferentie van Geert Vanden Bossche
  1. Beste,

    Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of wie dan ook

  2. Controle op uitvoerende lmacht schiet ernstig tekort?
    Juist boosters geven, leidt tot verergering!

  3. Hoe kunnen we dan nog groepsimmuniteit bereiken als 80 procent gevaccineerd is en niet bijdraagt aan de groepsimmuniteit?

  4. Wat getuigt dit van een bijzondere!! moed om voortdurend op te staan tegen de waanzin die gaande is. Deze man beseft tenminste dat vooral ook hij door niet zijn stem te laten horen mede verantwoordelijk is voor de rotzooi (en deze in de ruimste zin) die wij nu veroorzaken. Wat wetenschappelijke onderzoeken naar de effectiviteit van vaccinaties betreft is vooral na de tweede wereldoorlog door belangenverstrengeling zoveel in de doofpot gestopt.
    Diep respect voor deze man is op zijn plaats!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *