Overige

Reiner Fuellmich: Neurenberg 2.0, Dag 3 – De PCR-test, deel 6 – Shankara Chetty – Nederlands ondertiteld

Als het verhaal van de eigenzinnige Zuid Afrikaanse huisarts Shankara Chetty in boekvorm zou zijn geweest, zou het hebben gelezen als een medische detectiveroman.

Door wat een arts hoort te doen, observeren, afwegingen maken, goed nadenken en verantwoorde proeven, kwam hij uiteindelijk tot de conclusie dat het ziektebeeld van corona verkeerd werd geïnterpreteerd, en daarmee verkeerd werd behandeld, wat leidde tot schade en dood op grote schaal. Hij ontdekte dat de ziekte bestond uit twee fasen waarvan de tweede fase een allergische reactie bleek op restafval van het aangepakte virus, wat bij achterwege blijven van een behandeling kan leiden tot ernstige ziekte of dood.

Met het protocol voor behandeling dat hij ontwikkelde had hij een genezingspercentage van 100%. Hij zag persoonlijk ruim 10.000 patiënten.

Dit is een belangrijk feit. Aan een noodautorisatie om een nieuw medicijn met spoed op de markt te brengen, dan heb ik het over de in allerijl ontwikkelde prikken, is het criterium verbonden dat er geen bestaande middelen zijn die een ziekte kunnen stoppen, naast dat er natuurlijk sprake moet zijn van een zeer bedreigende situatie (waar de ondeugdelijke PCR-test voor zorgde, zo zagen we in eerdere video’s).

Het komt er dus op neer dat deze arts een behandeling had ontwikkeld waarmee hij 100% van zijn patiënten genas, wat de reden zou ontnemen voor de ontwikkeling van de prikkies. Met andere woorden, deze ene man had hiermee een totale wending kunnen geven aan wat uiteindelijk gebeurde. Want het gaat niet om gezondheid, anders was zijn protocol wereldwijd overgenomen, waren lockdowns met alle schade en ellende van dien overbodig geweest.

Moet je je dan niet gaan afvragen hoe zoiets mogelijk is?
Ik hoop van wel…

Waarschuwing: Doe geen drinkspelletje met het woord “spike-proteïne.”
Je bent overleden aan alcoholvergiftiging lang voor het einde van de video…

Eerdere delen staan hier:

Reiner Fuellmich: Neurenberg 2.0, Dag 3 – De PCR-test, deel 5, John O’Looney – Nederlands ondertiteld

Reiner Fuellmich: Neurenberg 2.0, Dag 3 – De PCR-test, deel 4 Remdesivir, met Bryan Ardis – Nederlands ondertiteld

Reiner Fuellmich: Neurenberg 2.0, Dag 3 – De PCR-test, deel 3 – Nederlands ondertiteld

Reiner Fuellmich: Neurenberg 2.0, Dag 3 – De PCR-test, deel 2 – Nederlands ondertiteld

Reiner Fuellmich: Neurenberg 2.0, Dag 3 – De PCR-test, deel 1 – Nederlands ondertiteld

Reiner Fuellmich: Neurenberg 2.0, de eerste 21 video’s – Nederlands ondertiteld

Wederom is de vertaling gedaan door Erick van Dijk, waarvoor een diepe buiging!

U kunt Erick volgen via zijn eigen Bitchute kanaal: https://www.bitchute.com/channel/Dn2nOjrl76U1/

Ook is Erick te volgen via het censuurvrije Vriendenplek: https://vriendenplek.nl/ErickvanDijk

We hebben een FB ban te pakken!

Vanzelfsprekend kun je ons blijven volgen, natuurlijk via de site hetanderenieuws.nl en via het censuurvrije social media platform; Vriendenplek.nl https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Op Facebook plaatst ook de pagina https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat al onze video’s.
Ook via Signal zijn we te volgen: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 1.568 times, 1 visits today)
4 thoughts on “Reiner Fuellmich: Neurenberg 2.0, Dag 3 – De PCR-test, deel 6 – Shankara Chetty – Nederlands ondertiteld
 1. Leven wij in een tijd waarin de mens een spirituele ommezwaai maakt? De verhogingen in frequentie creëren toenames in bewustzijn, en een toename van ons bewustzijn betekent dat we meer gamma hersengolven aanmaken. Gamma hersengolven, die wel twee keer zo hoog kunnen zijn als hersengolven met een hoge bèta, vertegenwoordigen een opgewonden toestand in de hersenen. Ze creëren een staat van superbewustzijn en stellen ons in staat om lief te hebben en te mededogen.Terwijl de aarde en haar bevolking een metamorfose doormaken, lijkt het oude systeem langzaam af te brokkelen en plaats te maken voor een nieuwe samenleving, een samenleving waarin gelijkheid, liefde en mededogen de dienst uitmaken. De toename van de frequentie in de Schumann resonantie betekent wellicht dat wij deel uitmaken van een grote switch en misschien staan we aan de vooravond van een grote evolutionaire sprong. https://www.wetvanhartcoherentie.nl/schumann-resonantie-invloed-hersengolven-gedrag/

  Of duiken we wat dieper waar het werkelijk vandaan komt en al 170 vogelsoorten uit onze wereld hebben doen verdwijnen en economisch belang boven leefbaarheids belang wordt gesteld voor sommigen die daar wel bij varen. Ooit opgetuigd door Engeland en zie je hier Schumann is idd een relatief klein onderdeel. Desondanks wel doorkijken want het geeft een goed onderbouwde kijk op wat straling doet met ons. En hoe het economisch belang van ‘straling’ boven die van het menselijke wordt gesteld. Ironisch dat veel ziekenhuizen zend(stralings)masten op hun dak hebben staan. Een stemvork voor het leven. Hoewel het bestaan van de Schumann Resonantie een gevestigd wetenschappelijk feit is, zijn er maar weinig wetenschappers die zich ervan bewust zijn dat deze frequentie als een stemvork is voor het leven. Het is een zeer belangrijke natuurlijke elektromagnetische golf, een achtergrond frequentie, die biologische oscillatoren in de hersenen van mensen en zoogdieren beïnvloed.https://youtu.be/nICVTd4peWs

 2. Those whose minds are undisciplined never reach their goal and go on to reincarnate.

  The wise and the disciplined, it says, obtain their goal and are free from the cycle of rebirth.

  Altering Course of Human History!

  Lunar Nodes in Taurus & Scorpio = Coming 18 Month Forecast! Vanaf eind april krijgen we weer nieuwen kansen…..pak je ze of blijf je in lijden is ongedisciplineerd aan je eigen leven……

  Karma
  The law of cause and effect forms an integral part of Hindu philosophy. This law is termed as ‘karma’, which means to’act’. The Concise Oxford Dictionary of Current English defines it as the “sum of person’s actions in one of his successive states of existence, viewed as deciding his fate for the next”. In Sanskrit karma means “volitional action that is undertaken deliberately or knowingly”. Your Karma Is Your Own Doing
  Every person is responsible for his or her acts and thoughts, so each person’s karma is entirely his or her own. Occidentals see the operation of karma as fatalistic. But that is far from true since it is in the hands of an individual to shape his own future by schooling his present.
  Hindu philosophy, which believes in life after death, holds the doctrine that if the karma of an individual is good enough, the next birth will be rewarding, and if not, the person may actually devolve and degenerate into a lower life form. In order to achieve good karma, it is important to live life according to dharma or what is right. Met andere worden je weigert gewoon om disciplinair te zijn aan het streven naar hoger bewustzijn en is het ontlopen van jezelf en anderen hiervoor de schuld geven. Een ware meester creëert geen volgers en wil niet aanbeden worden of controle hebben over jou. Een ware meester wijst je de weg naar meesterschap. Jouw meesterschap!

  2022 het jaar van spirituele testen 
  Dit jaar is een periode van spirituele testen. Iedereen zal uitgedaagd en getest worden op trouw blijven aan de liefde. De liefdeloosheid die je momenteel ziet richt ontzettend veel schade aan. Pijn en lijden. Wanneer is het voor jou genoeg?
  Blijf je trouw aan je innerlijke autoriteit? Buig jij voor manipulatie, controle en macht uit angst om te verliezen wat je denkt te bezitten?

  Elke keuze gemaakt vanuit de oude spelregels is ego-gedragen

 3. Ja, Ed, en natuurlijk bovenAL, de kern van de zaak, de meest wezenlijke bio-logische oscillator: ons Hart. Our liquid chrystal oscillator.
  Het woord ‘corrupt’ en ook het woord ‘courage’ hebben beide het woord cor, coeur, core in zich; het kernbegrip achter ‘cor-rupt’ is ‘gescheurd hart’, als je het zo beschouwt.
  1) Let op: Spelling van 1858 Fr., het hart; het roode herte-teeken op speelkaarten (2) 1) Hart (3) Hard binnenste, beste deel. En coeur, hartvormig, o… — etc.
  Taal is een instrumentarium, met een spell-ing, een spell, en er zit zo ongelofelijk veel in verborgen aan betekenissen, beelden, zichtlijnen, het is een prachtig spelll. En er zit ruimte in, mogelijk-heden, als ik er iets dieper naar kijk. Mooi! Maar ‘spell’ is ook betovering.
  We hebben alletwee de hersenhelften SAMEN nodig, om iets te be-grijpen, betekenissen te omvatten, op waarde en waarheid te toetsen.
  Toetsen, stemvork, klank, frequentie, toon, zuiverheid, echtheid, het luistert nauw, en met al onze zin-tuigen stemmen wij ons af op de veranderende frequenties om ons heen, en op die van de aarde.
  Althans dat is de bedoeling.
  Zonder o.a. taal te door-voelen gaat dat dus ook niet. De kern, het hart moet ‘geraakt’ worden, bewogen. Dat zet de boel, onsZelf, in beweging!
  Oeps, beweging? Gedrag? Nee toch?
  In de “voorgeschreven werkelijkheid” waar Karel van ‘Wonderen’ over spreekt, wordt ons ook allerlei gedrag voorgeschreven…:
  OF het is verplicht, OF het is verboden… met steeds minder leefruimte daartussen. Het wordt een statische, onleefbare en walgelijke werkelijkheid als wij daarin berusten.
  De Schumann resonantie zorgt ervoor dat we allen onherroepelijk meegetrokken worden naar een realisatie (uitvoering), hoe dan ook, van onze eigen keuzes, bewust/onbewust.
  Zijn we nu iemand, een in-dividu, ondeelbaar, integer?
  Of zijn we later, of nu al, niemand?
  Dan worden alle ‘voorschriften’ steeds meer onze kunstmatige, fake werkelijkheid. Zoals nu al vaak gebeurt.
  Nep! 1 groot spreukjespark… en hup, we raken betoverd.
  Het IS al de EFteling, op alle manieren, kijk om je heen.
  Of de WEFteling, lol

  Doorvoel en Kies Zelf, wat je je laat voor-schrijven.
  Het is meestal niet eerlijk, niet echt EN niet heilzaam.
  WHO put a spell on us.

  Een goede vriend zei eens, wat ik nooit vergat
  “Wees jeZelf, zei ik tot iemand,
  maar hij kon niet… Hij was niemand.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *