Overige

Reportage: Binnen gedrongen in het Europarlement waar het geld over de plinten klotst en de wapenlobbyisten dansen met politici

Vijf jaar lang moesten we onder leiding van Ursula von der Leyen windmolens bouwen alsof de horizon oneindig was, maar nu moet alle energie in wapentuig gestoken worden. Alsof oorlog voeren goed is voor het klimaat! Hoe worden mensen zo, wilde Marianne Zwagerman weten.

Hoe kijken die mensen zichzelf in de spiegel aan. Hoe slapen ze ’s nachts, in de wetenschap dat ze de hele dag in touw zijn met het bouwen aan een manipulatiemaatschappij waar NLP-technieken effectieve wapens werden. Dus reisde ze af naar Brussel. Ja, nu pas. Ze had nog nooit een stap gezet in het Europees Parlement en keek er haar ogen uit.

Die struisvogels staan er toch zeker niet voor niets! En hoezo betaalt de EU influencers? Nou ja, kijk zelf maar even. EU- kenner Johan van Utrecht neemt ons mee.

Bron: Dwarsnieuws

Vrijheid, doe mee!

Waar kun je Het Andere Nieuws volgen?

Natuurlijk op ons eigen censuurvrije media platforms:

Vriendenplek

FriendPlace International

Facebook

Facebook Backup

X

Gettr

MeWe

Signal – kanaal 1

Signal – kanaal 2

Telegram

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 90 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

Het Andere Nieuws is mede mogelijk gemaakt door:

(Visited 442 times, 1 visits today)