Overige

Rick Kuitems in gesprek met Frank Ruesink – We zijn 1,5 jaar verder, wat nu?

Wat nu? Heeft het nog zin? Informeren, mensen bewust maken, acties organiseren, spreken op demo’s, spontane protesten. Werkt het wel? Of is er iets anders nodig? Moet het harder? Vandaag gaat Rick Kuitems in gesprek met Frank Ruesink. Hij neemt je mee in zijn visie op weg naar een vrijere maatschappij zonder vaccinatiepaspoorten en vaccinatiedwang. Als onderdeel van deze visie heeft Frank Ruesink samen met schrijver en uitgever Bart van Tongerlo een nieuw boek uitgebracht: Liefdevol Rebelleren. Dit als aanmoediging voor alle Nederlanders om zelf verantwoordelijkheid te nemen om misstanden in de maatschappij aan te pakken.

(Visited 152 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Rick Kuitems in gesprek met Frank Ruesink – We zijn 1,5 jaar verder, wat nu?
  1. Dat gekuch in de microfoon is niet alleen zodanig hinderlijk dat je de neiging krijgt om te vertrekken. Het doet ook heel erg amateuristisch aan.

  2. Dat gekuch in de microfoon is niet alleen zodanig hinderlijk dat je de neiging krijgt om te vertrekken. Het doet ook heel erg amateuristisch aan. Ik krijg het bericht dat ik dit al gezegd zou hebben. Dat heeft dus niets geholpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *