Café Weltschmerz

Terugblik op 2 jaar pandemie – Kiki Scheepens en Kees van der Pijl

 

Twee jaar geleden spraken Kees van der Pijl en Karel van Wolferen over het feit dat ze op dat moment eigenlijk alleen maar konden speculeren over speculaties rondom COVID-19. Hadden zij een vooruitziende blik? Of waren de speculaties die zij deden niet zomaar speculaties, maar blijkt hun beider expertise en vooruitziende blik omtrent bio-oorlogvoering angstaanjagende werkelijkheid te zijn geworden?

Over bio-oorlogvoering, het belang van wakker worden, de MSM versus de alternatieve media, Rusland, Oekraïne, defensie, veteranen, militairen, het kabinet en méér. Het gesprek nam een buitengewoon andere wending, doordat Kees altijd bovenop de actualiteit zit.

Wil jij weten hoe en waarom? Is Kees de complotdenker zoals de MSM hem regelmatig wegzet of juist een positief kritische denker en allesbehalve een complotdenker? En hoe kijkt Kees daar zelf tegenaan? Bekijk en oordeel zelf over deze nieuwe aflevering van Café Weltschmerz.

=

Volg Het Andere Nieuws nu via Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 589 times, 1 visits today)
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *