Jorn Luka

The Trueman Show # 47 Isa Kriens

Voor onze 47ste aflevering zijn we voor de derde keer afgereisd naar het zuiden van het land, namelijk naar mijn ouderlijk huis.
Ditmaal met wel echt een speciale reden. Isa Kriens is namelijk mijn gast. Isa heeft zelf de locatie uitgekozen omdat zij zich erg thuis voelt bij mijn ouders. Toen zij aangaf graag hier op te willen nemen vond ik dit gelijk een goed idee. Een persoonlijk plek voor een persoonlijk gesprek. Isa en ik zijn namelijk ongeveer precies een jaar geleden in elkaars leven gekomen. Zo sprak zij zich vanuit haar rol als jurist als De Kleine Activist uit tegen de “coronawet”. Ik begon met gesprekken te doen voor Café Weltschmerz. Bijna exact een jaar geleden had ik Isa ook voor de camera bij datzelfde Café Weltschmerz.

 

Er is veel gebeurd in een jaar tijd. We hebben ontzettend veel gemaakt en eigenlijk constant aan elkaars zijde. In het begin beide vechtend tegen het systeem. Misschien zelfs wel denkend ervan te kunnen winnen. Tot aan gaandeweg tot de conclusie komend dat het systeem niet is wat moet veranderen, maar de verandering en groei in ons zelf ligt en wij dus ook zelf verantwoordelijk zijn voor ons eigen geluk, voor onze eigen persoonlijke groei, voor het bouwen aan een wereld die we WEL willen.

In dit gesprek blikken we terug op ruim een jaar lang opkomen voor vrijheid. Een terugblik op een jaar lang onderzoek. Wat speelt er nou echt achter de schermen? Welke agenda’s worden er daadwerkelijk gepusht? Wat is de rol van ritueel kindermisbruik? Hoe heeft Isa het onderzoek naar dit soort thema’s ervaren? We spraken over Isa haar ontwaking. Over het WAKU WAKU proces. Over haar transformatie en wat zij ziet als oplossing naar een betere wereld.

Dit gesprek is wellicht anders dan jullie gewend zijn. Het is een zeer persoonlijk gesprek geworden wat hier en daar een tikkeltje emotioneel werd. Isa heeft voor mij enorm veel betekend het afgelopen jaar. Zij is de spiegel geweest die mij er toe gezet heeft om de reis naar binnen te maken. De weg naar persoonlijke groei en transformatie. De persoon bij wie ik altijd mezelf kan zijn en altijd voor me klaar staat. Iets waar ik haar voor altijd dankbaar voor zal zijn en iets wat ik iedereen in zijn of haar leven gun. Een soul mate.

Al met al super dankbaar dat we dit gesprek een jaar later op deze manier hebben kunnen voeren. Haar persoonlijke verhaal en echtheid inspireert velen al een behoorlijke tijd. En ik vermoed zo maar eens dat ze nog vele harten zal raken.

(Visited 1.072 times, 1 visits today)
5 thoughts on “The Trueman Show # 47 Isa Kriens
 1. Gaarne nuanceer ik nog eens mijn stelling dat de verschrikkelijke gentherapie en de gelijktijdige uitrol van agenda 2030 feitelijk genocide is; misdaden tegen de menselijkheid. Moord op verantwoordelijken sta ik niet voor, maar in een oorlog tegen het volk zal er ongetwijffeld zwaar verzet komen, waarbij doden vallen aan de kant van de dictatuur en bij opkomende verzetsgroepen. We hebben al de dode antivax staatshoofden in Afrika gezien. De depopulatie agenda is duidelijk in geschrift en woord. Iedereen die enigszins de geschiedenis kent weet dat als nu al 500.000 levensjaren zijn vernietigd door bewust beleid van een feitelijke schwab-agenda met een blijkbaar aanverwante doodscultus en totale minachting voor het ‘slachtvee’, er typen als een von Stauffenberg op zullen staan die uit oogpunt van menselijkheid tot aanslagen over gaan.

  Moord is nooit goed te praten en dient in een normaal functionerende staat zelfs niet in de vorm van doodstraf te bestaan. Maar de depopulatie door genocide wordt steeds zichtbaarde voor een groter publiek. Uiteraard komt dan de filosofische vraag op: mag je een Pol Pot, vaccinmoordenaars, stalins op een gegeven moment met een ultiem onomkeerbaar middel uitschakelen met als argument het sparen van levens?
  Het is bekend dat de CIA zonder enige scrupules ongewenste politici, staatshoofden zonder blikken of blozen vermoord; vul de namen maar in. Pim Fortuyn, moord namens de Kroon van Ine Veen was en is onthullend.
  Onbekender zijn de cocainetabletten uit een ‘koninklijke’ fabriek die het uitmoorden van miljoenen soldaten faciliteerden. Ooit nagedacht over Nagasaki, Dresden, Vietnam, de hiv-oorlog in Afrika?

  Ik vrees het ergste voor de gevaccineerden, ik vrees voor slachoffers aan de kant van verzet en aan de zijde van de bezetting. Juist zoals Dr Rath, Fuellmich en vele anderen de ontwikkeling zien, kom je niet onder een WO III uit als
  het verlengstuk van een naziveenbrand die thans weer zichtbaar is.

  Er zijn twee wegen van hoop: inkeer bij regeringen en controle door kamers met herstel van democratie of een massaal verzet van onderuit de samenleving. Gezien de massale corruptie, chantage en gekochte pers acht ik een
  terugkeer naar een beetje democratie via inkeer zeer onwaarschijnlijk. Tribunalen via een rechtsgang kan ik niet inschatten. Mijn vrees is een totale chaos waar het recht van de sterkste wordt gestreden als beschreven in de biologieboeken onder Hitler Duitland. Overigens vindt het laatste al plaats bij de chimpansee van Elon Musk, het prikken van gehandicapten in Nederland. De droom van Klaus Schwab en zijn partners in crime voor een dienende
  transhumane onderklasse stijgt al op uit de laboratoria.

  Aan ons de taak, als nog denkende mensen, een halt te bewerkstelligen aan een dodenmars van lichaam, geest en ziel. Geheel passend bij 1984 en Oswald Spengler.

 2. Agneta van SolmsOnline
  Gast
  Antwoord op
  Karin
  op dit moment

  De bijsluiter, de uitgebreide, van Pfizer sluit hele categorien uit van vaccinatie, o.a. jongeren, zwangeren etc. Vreemd dat de media hier niets mee doen, evenals PVV.
  Ook het japanse pfizeronderzoek over verspreiding van de lipiden door het lichaam,
  niets in de pers!

  Dit gaat rond in de ‘denktank schwab’:

  Do as told
  &
  even your soul
  will be
  sold!

  Bilderberg-schwab houdt een doodscultus in! Baphomet is in het kamertje van zowel
  Rutte als Trix.

 3. Klaus Schwab
  91-93 Route de la Capite
  CH 1223 Geneve Suisse

  Grappig te weten, la capite betekent klein huis of hutje in wijngaard of veld. Kan je nagaan hoe bescheiden Onkel Klaus Schwab woont. Als Maxima komt mag ze op de keukenvloer slapen en Lex in het toilet!

  onno

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *