Jorn Luka

The Trueman Show # 54 David Icke – Nederlands ondertiteld

Voor deze 54ste aflevering zijn we weer op een internationale trip geweest.

We zijn namelijk op bezoek geweest bij niemand minder dan the man, the myth, the legend David Icke op The Isle of Wight en alleen over de trip daarnaartoe zouden we al een podcast mee kunnen vullen. Iets wat ik toch wel graag met jullie wil delen. Zo heeft Marcel Messing het contact gelegd met David en zo deze podcast mogelijk gemaakt. Vervolgens is er iemand op mijn pad gekomen die ons wilde brengen naar The Isle of Wight in zijn eigen vliegtuig. Iets waar ik zo ontzettend dankbaar voor ben.

Dat dit allemaal gelukt is, is bijna onvoorstelbaar. Maar ik ben erachter gekomen dat wat onvoorstelbaar is, gewoon in onze range van mogelijkheden ligt. Ze liggen alleen buiten de opgelegde beperkingen waarin we zelf zijn gaan geloven, that’s all. Ik ben ervan overtuigd dat het volgen van je hart en daarmee volledig gaan voor hetgeen waarin jij gelooft, jou in aanraking brengt met het onvoorstelbare. Leef vanuit vertrouwen en wat jij nodig hebt komt op je pad. Zoals een eigenaar van een vliegtuig, die onvoorwaardelijk geeft omdat hij wil bijdragen aan een gemeenschappelijk doel. Deze community (de nieuwe wereld) is zo ontzettend sterk; mensen staan klaar voor elkaar. Als ik ergens positief over ben, is het wel over de betrokkenheid en zorgzaamheid van de mensen die voelen en snappen dat we dit samen moeten doen.

Bovenstaand thema is ook voorbijgekomen in deze podcast. Want volgens David leven de meeste mensen onder een verlaagd plafond. Een plafond aangebracht door te geloven én te gedijen in andermans realiteit. Onze ware potentie, die verder reikt dan onze vijf zintuigen, zijn we al vele eeuwen kwijt. Verder bespraken we hoe de afgelopen 30 jaar voor hem geweest zijn. David voorspelt namelijk al 30 jaar exact alles wat er nu staat te gebeuren. Hij is hier zo onwijs voor gedemoniseerd en belachelijk gemaakt, maar hij is altijd zijn waarheid blijven spreken. Iets waar hij de laatste jaren dan eindelijk erkenning voor krijgt.

(Visited 4.454 times, 1 visits today)
5 thoughts on “The Trueman Show # 54 David Icke – Nederlands ondertiteld
  1. Och, David Icke blijft oneindig doorfilosoferen over de Matrix, maar dat lost toch ook niets op voor deze planeet? Bovennatuurlijke dat is iets van na onze dood, dat is ieder hun geloof erover, geloof & bestuur scheiden aub, ik geloof ook wel in iets, maar daar komen mensen na ons op deze planeet geen stap mee vooruit, deze planeet moet toch weer normaal leefbaar kunnen worden! De strijd op deze planeet zullen we toch zelf moeten voeren voor onze vrijheid? Of gaan de kabouters het komen doen?

  2. Zeer leerzaam en enorm diep en toch maakt hij één cruciale blunder, David ontwijkt God als schepper van hemel en Aarde. Hij beschrijft wel de zondeval dat de mens voordien in een verruimde realiteit leefde (het aards paradijs) totdat de slang, het serpent (Satan) de mens tot ongehoorzaamheid verleide en aldus zijn uniformiteit met God verloor en zoals hij het beschrijft in deze matrix van harde materie terecht kwam. Tevens maakt hij ook de fout om het serpent als schepper van deze aarde aan te wijzen wat een zeer zware misser is.
    Ook de reptielen die hij beschrijft is juist alleen is dit geen ander ras op zich (of wel al je dit zo wilt zien) maar betreft het hier de gevallen engelen die zich eertijds aangesloten hebben met het serpent (Satan)en zich onder de mensen gemengd hebben, de bijbel onderschrijft dit trouwens. Ik krijg se indruk dat David hoewel zeer verlicht ergens een verkeerde afslag heeft genomen, hij rekent dan ook wanhopig op het wakker worden van genoeg mensen om dit kwaad te verslaan en dit kan nooit gebeuren als de mens zich niet terug naar zijn schepper keert en Jezus Christus aanvaard als enige redder zowel in dit leven als het leven hierna want de plaats waar wij in het leven na de dood zullen vertoeven hangt af van uw zielstoestand op dat moment ! M.A.W. Niemand komt in het paradijs met een bevlekte ziel daar is maar één remedie voor en dat is uw zonden en fouten aan Jezus Christus te belijden die als God zelf heeft betaald met zijn leven om het evenwicht tussen de Vader en zijn creatie de mens te herstellen. Trouwens zijn er talloze bestaansniveaus in de dimensie’s die wij niet opmerken (buiten enkelingen mystici) en die gaan van de hel tot aan de poorten van de hemel. Het is dus wel jammer dat David deze realiteit (nog) niet beseft een gemiste kans om het allerbelangrijkste van een mensenleven te duiden wat uw eeuwig lot zal bepalen.

  3. Geweldig en zo waar! Ben blij met onze ‘ziel’ en daar is niets bovennatuurlijks aan. Dat is onze verbinding met God, de Bron van liefde en goedheid. Laten we die altijd blijven zien en voelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *