Overige

TUIG aflevering 1 & 2 – Impact coronaregime op onze jeugd

Met het programma TUIG richten wij ons op de jeugd, die de afgelopen Corona periode zo een beetje vogelvrij werden verklaard omdat ze geen stem hadden in het algemeen. Ook nu nog sijpelen er maar weinig geluiden door over de onderdrukking die een aanzienlijk deel van onze jeugd heeft ervaren gedurende alle maatregelen die werden aangekondigd als “het nieuwe normaal” in wat steeds meer de contouren krijgt van een gefabriceerde pandemie.
Daar gaan we het in de eerste aflevering dan ook over hebben.

Aflevering 1

Aflevering 2

Goud en mannenpraat.

In deze kickoff en vroege versie van TUIG voelen presentator Paul van der Sluijs en tafelheer Hendrick Smit, Linda Alexander aan de tand, over haar claim dat Goud de werkelijke waarde vertegenwoordigt die je leven letterlijk en figuurlijk kan verrijken. Ga voor goud als je financieel onafhankelijk wilt worden is haar devies. En dat kan via het zakelijk netwerk voor iedereen die Goud overweegt als beleggingsvorm en zelfs betaalmiddel: Gold Masters. Linda deelt haar inzichten waarom fysiek goud ter vervanging van papier en giraal geld cq monetaire valuta, de beste investering is om (financieel) vooruit te komen in het leven. Hierna, delen Hendrick en Paul het praatstokje met Geert Kimpen, in de rubriek: Mannenpraat: waar we in deze aflevering met Joost Derksen en zijn kaars als uitgangspunt, op zoek gaan naar de vraag: Wat maakt een échte man? Daarin komt Karin Maria Keser hen vergezellen en meepraten. Bijzondere invalshoeken en uitgangspunten komen aan bod.

Bron: https://soulvability.tv/

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

Van Jail naar Freedom? En ALTIJD GRATIS! Klik & Klaar! –>  Vriendenplek.nl 

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIMnl

X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Signal Kanaal 2: https://signal.group/#CjQKIN8Hi3DUBfV7RSX3WQLvthuGQRrt5PQuZp3jtVUo_LFJEhCohjtqAahO2qYhJlLHWtIT 

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 70 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

Het Andere Nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door:

(Visited 541 times, 1 visits today)