Overige

Twee agenten schieten gericht op wegrijdende trekker – Verschillende video’s

Het gaat dan toch mis met de Nederlandse politie, gisteravond schoot de politie gericht op een boer die met zijn trekker weg reed.  Een lafhartiger daad dan deze kun je niet bedenken. Het is steeds duidelijker dat de politie er niet is om boeren & buitenlui te beschermen en de veiligheid te waarborgen voor een ieder.  Het is evident dat  de boeren geen geweld zullen gebruiken tegen burgers, daar waar zij hand in hand staan tegen een tirannieke overheid, die al een paar jaar ondemocratisch handelt en werkt via dreigende decreten.  Dus moet je de vraag stellen, wat doet de politie/ME daar met wapens? Op het filmpje is duidelijk te zien dat de trekker weg rijdt van de situatie, dus wilde ontsnappen, wellicht voor de dreiging van de politie/ME.

Als de politie/ME er niet meer is om de boeren & buitenlui te beschermen (getuige de video), waarom zijn ze er dan wel? Daar kunnen we het over hebben, wellicht zijn ze daar om andere weggebruikers te beschermen, maar dan al schietend?  Een ander scenario zou kunnen zijn dat ze daar zijn om geweld uit te lokken en de boeren in een kwaad licht te stellen. Dat verklaart ook beter waarom je op een wegrijdende trekker gaat schieten.  De overheid heeft extra punten nodig om haar stikstof leugens door te drukken, of we willen of niet. Dag democratie! Om de weerstand te breken heb je tegenstanders nodig die je kunt gebruiken in je eigen voordeel. Je laat de media framen dat er iemand met een hamer op een politieauto slaat, overigens zonder schade, zelfs geen krassen, een insider? Vervolgens kan de dictator zeggen niet met geweldplegers te willen spreken. Nu kan men spreken over extreem geweld waarbij wapens aan te pas komen. Het is steeds helderder aan het worden dat de overheid hier met het middel politie/ME het geweld aan het uitlokken is.

Dat de overheid tot op het bot corrupt en onbetrouwbaar is, samen met de gekochte media is al jaren bekend, maar dat de politie/ME zich hiervoor leent, is een nieuw dieptepunt. We weten dat de politie/ME geweld niet schuwt, gezien twee jaar corona demonstraties, maar nu dus ook gewoon gericht schieten, omdat er iemand met één streepje meer op z’n schouder daartoe de opdracht geeft, slaat alles. Je gaat je oprecht afvragen hoe en waarop deze mensen geselecteerd worden. Het begint er steeds meer op te lijken dat de overheid het pad van (uitlokkend) geweld gaat bewandelen om later keihard te kunnen ingrijpen, desnoods met het leger zodat ze zij hun agenda’s met geweld kunnen doordrukken

Als onze regering werkelijk oprecht vredelievend is en een statement wilt maken, als zij echt het volk willen dienen zoals een democratie betaamt, treden zijn per direct af en schrijven nieuwe verkiezen uit! Het volk is het zat, spuug- en spuugzat!

De eerste originele video:

De tweede (uitvergrote) video

De derde (extra uitvergrote) video

De vierde ( in slow mo) video

Screenshot van de schietende agenten

De schade aan de trekker

Dan de video van een agent die met getrokken wapen een boer uit de trekker sommeert.

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Belangrijk dus om te weten hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Facebook – https://www.facebook.com/hetanderenieuwsnl

Facebook zusterpagina : https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Natuurlijk via www.hetanderenieuws.nl

En via het censuurvrije Vriendenplek.nl  https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Hier kun je in vrijheid reageren en communiceren!

Wil je ook een social media waar je zonder censuur en advertenties gewoon plezier kunt maken en over alles kunnen spreken? Meld je dan aan bij VriendenPlek, de plek voor iedereen! https://vriendenplek.nl/

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/ 

(Visited 1.567 times, 1 visits today)
22 thoughts on “Twee agenten schieten gericht op wegrijdende trekker – Verschillende video’s
 1. We zijn weer helemaal terug in de voortzetting van Nederland in bezettingstijd en dat is te zien in
  de kinderboeken.
  Er is weer een deeltje geschreven in de serie: ‘Jettje Klaverkopf-Eiderdons en de StinkStankMannetjes’
  Jettje is genderneutraal en getrouwd met Adolf Ratler, samen beleven ze spannende avonturen in
  onder meer de strijd tegen de ‘Eekhoorntjes zonder Brood’. Valse eekhoorns besmetten de nachts
  onschuldige SWAB-jugend met pokken door venijnige beten. Samen met de overgebleven jeugd slagen
  Jettje en Adolf erin de eekhoorns te vernietigen in hun duister oerbos door heldhaftig de gehele biomassa
  met behulp van leger en politie naar een biocentrale af te voeren. Eind goed, al goed en de Socialistische
  Wander Abteilung viert de overwinning door aan het einde een zeventigjarige boerin te roosteren boven hun
  kampvuur. Vertederend is dat de nsb-volksmond de koosnaam ‘kuikentjes’ gebruikt voor onze hoop op
  een stralende fascistische toekomst. De vanen hoog!
  Van harte aanbevolen, dit pedagogische werk in de vorm van een jonge-helden-epos waarin zestienjarigen
  niet schromen met gevaar voor eigen leven biologische boeren dood te schieten als vijanden van IS!

 2. Hoe is het met de wegrijdende man?

 3. En allemaal gepland en hoor je hier Catherine Austin Fitts is correct! https://youtu.be/bWYgkrjRruk CHD Europe presents: A Call To Europe.
  She was in the Buch cabinet, advised another health plan in 1974 but was brushed off the table, had to switch to techno health which they slowly worked out with WEF. Were this set up in the background without us knowing, we are now here, their agenda runs until 2030 and they now want to roll out at an accelerated rate with a chip and digital ID in your body unsolicited????….https:/ /youtu.be/OaGr5bvjrjQ no one has ever asked for and just do something without letting us know……

  Welke plannen voor Nederland? https://youtu.be/3rc6YWOWgpM en dus zelf opgetuigd in de achtergrond

  Rutger Bregman zorgt voor ophef op World Economic Forum https://youtu.be/U2blLMgt9kA

  Wat ie niet verteld is de werkelijke plannen. Zijn toch echt deze waar ze voor aan het lobbyen zijn en in de achtergrond aan het optuigen zie hier https://youtu.be/5kcU5QP2UCc en willen ze in de toekomst naar techno food en robot industrie en 50.000 nederlanders hiervoor omscholen maar heeft ook een keerzijde die zie je hier https://youtu.be/MQ7YUbnxsyg en hier ziet https://5gisnietoke.nl of willen we dit waar niemand om gevraagd heeft https://youtu.be/w4wDDcH9r3M en drukken ze gewoon de 4e industriële revolutie door.

  It was all planned long time ago and now we come to this https://stopworldcontrol.com/download/
  the ‘Bilderberg Group’? Decoded https://youtu.be/4pmvJYsDeLY

  Waarom Nederland doorsluisland voor dirty money is. https://youtu.be/4ZPYWhQkzZk en daarna doet ie dit Spending An Extra 5 Billion On Defence Capabilities https://youtu.be/JdnZxCSkzNg bij de architect of The Great Reset https://youtu.be/A6zy0D6YBfk

  Hoe verpest kapitalisme onze economie? https://youtu.be/j9tJpOBMFwg

  https://stichtingvaccinvrij.nl/videos/dr-sucharit-bhakdi-organen-van-overleden-gevaccineerde-mensen-bewijzen-auto-immuun-aandoening/

  En 2 jaar lang de onschuld spelen…….

  En onderwijl gebeurt dit in een korte tijd…..Why are there so many natural disasters lately? What do you think?
  https://www.createyourownworldbynaturalhealing.com/?page_id=845

 4. Gelukkig heeft hij het overleefd.

  Gelukkig zijn de beelden van moordenaars in spe voldoende van kwaliteit om ze met naam en toenaam
  te achterhalen. Mogelijk zal dat weer tot arrestaties leiden onder het nazi-regime van Bildeberg en WEF!

 5. Die agent hoort thuis in een TBS instelling. De politie maakt zich zeer impopulair bij de bevolking en dat kan nog eens zeer nadelig uit pakken voor de politie. Ik hoop het niet, maar ze hebben dit aan hun zelf te danken met hun SS optreden. Zou me niks verbazen als er de volgende keer terug geschoten wordt.

 6. https://www.youtube.com/watch?v=5PYkrXwoOZ4
  Sky News Australia over Rutte food hubs

  Canadian Prime Minister Justin Trudeau and Dutch Prime Minister Mark Rutte are “golden pin-up boys” for Klaus Schwab and the globalist fantasists of the World Economic Forum, says Sky News host Rowan Dean.

  “The similarities between Canada and Holland are as startling as they are disturbing,” Mr Dean said.

 7. Verzoek: kijkt u eens op p. 106, 108 en 113, wefteletekst en op herstelderepubliek van vandaag.
  (politie beschermt weffers, ipv de grondwet …….)

  De 16 jarige is opgepakt ivm (!!!) poging tot doodslag: de wereld op zijn kop: hij is het slachtoffer van poging tot doodslag door politie-collaborateurs

  En: vanmiddag liet een bekende, arts en van origine Russische, weten dat Vladimir Zelenko is vermoord.

 8. OPSPORING VERZOCHT:
  Tijdens de boeren protesten is er geschoten op een kind van 16 jaar, de Dader droeg zwarte kleding met op de schouders gele strepen en verdere gele kleuren. Herkent U de dader blijf uit zijn buurt, waarschuw de boeren en de vissers. Mogelijk een ontsnapte tbs’er. Mogelijk is de man ingehuurd door het W.E.F van Kkaus Schwab.

 9. Er komt ook een etikettensysteem voor terroristen. Bij het afschieten van een Rockefeller krijg je een voedselbon voor 1000 jaar madenbiefstuk! Het is tevens een eerbetoon aan Adolf Hitler de beste zetbaas van de Rockefellers en de Rothschulds sinds ooit!

  Geef in onderstaande lijst je waardering aan bij opsluiting van …., want de doodstraf staan we niet voor bij ons commando ‘kop van Rut’:

  Approved by Klaus and Maxima.

  Edmond de Rothschild – World Economic Forum (familie clan)
  Rockefeller Foundation – World Economic Forum (familie clan)

  Maxima Zorreguieta| WEF System Initiative on Shaping the Future of Financial and Monetary Systems (Je zult niets bezitten, samen met Pippa Malmgren | Global Leader for Tomorrow WEF in 2000 en 2001)
  Mark Rutte – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Klaas Knot | Forum Économique Mondial
  Feike Sybesma – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Sigrid Kaag – Agenda Contributor | World Economid Forum
  Karien van Gennip | Coordinator Uitfaseren Agrarische Sector door Banken en R.O.
  gericht op de zelfstandige en biologische bedrijven via het drijven naar
  faillissement en criminalisering met regie door WEF en NCTV. Binnen het WEF
  is ‘ausradieren’ ook van toepassing op de ongebonden horeca en winkelbedrijf.
  Voor de uitgesaneerden wordt surveillance ingesteld tegen antidemocratische
  patroon- en gedachtenontwikkeling.
  Robbert Dijkgraaf | World Economic Forum (transhumanist, genetische manipulatie)
  Pieter Abbeel – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Barbara Baarsma – Agenda Contributor | World Economic Forum (Rabo bank)
  Paul Polman | World Economic Forum (Unilever en op Xlijst Razor geplaatst)
  Edith Ingeborg Schippers – Steward | World Economic Forum
  Alexander De Croo – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Ursula von der Leyen – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Kristallina Georgieva – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Antonio Guterres – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Christine Lagarde – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Laurence D. Fink – Agenda Contributor | World Economic Forum **)
  George Soros Agenda Contributor | World Economic Forum
  Dan Andrews – Agenda Contributor | World Economic (Australia)
  Bill Gates – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Sheila Warren – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Justin Trudeau | World Economic Forum
  Børge Brende | World Economic Forum
  Christia Freeland | WEF member of the Forum’s Board of Trustees (Canada Deputy Prime Minister)

  DAVID ROCKEFELLER FELLOW
  Rob Jetten, Parliamentary Leader, D66 (Democrats 66); Member of Parliament, The Hague

  Jesse Klaver | deelnemer WEF
  Sharon Dijksma | World Economic Forum
  Robbert Dijkgraaf | World Economic Forum
  Maxima | World Economic Forum
  Olaf Scholz | World Economic Forum (Klimaat,democide,oorlog met Rusland)***
  Bruno Bruins | World Economic Forum
  Hugo de Jonge | World Economic Forum (verdacht van, maar nog geen bewijs, wel hoge donaties)
  Cora van Nieuwenhuizen | WEF bezoekster
  Dirk-Jan Omtzigt | World Economic Forum (broer van Pieter Omtzigt)
  Wopke Hoekstra | World Economic Forum
  Lilianne Ploumen | World Economic Forum
  Frans Timmermans | World Economic Forum
  Carola Schouten | World Economic Forum <——-Christen Unie
  Ingrid Van Engelshoven | WEF | Women Economic Forum
  Femke Halsema | World Economic Forum
  Ferdinand Grapperhaus | World Economic Forum
  Sophie in't Veld | WEF Women Economic Forum
  Mark Zuckerberg | World Economic Forum
  Emmanuel Macron | World Economic Forum
  Angela Merkel | World Economic Forum
  Jacinda Ardern | World Economic Forum (Nieuw Zeeland)
  Danny Rothschild | World Economic Forum
  Daria Kaleniuk | World Economic Forum (Ukraine)
  Volodymyr Zelenskyy | World Economic Forum

 10. Publiceren zijn identiteit in de sfeer van het vierde Reich!
  Het gezonde volksgevoel!

 11. Zo langzamerhand glijdt een groep boeren in de richting van terreur. Dat zijn grote woorden, maar een poging om met geweld en intimidatie een overheid te dwingen iets te doen begint er wel op te lijken.

 12. Jan dat zagen we hier ook na jouw bericht. Zo belangrijk 1 lijn te trekken en solidair te blijven en open te communiceren.
  Veel media blijken bang te zijn voor OCCAM omdat men onterecht anarchisme vreest.

  Geachte Karel van W,

  nooit enig antwoord op de door u gevraagde brief uit FR gehad.

  Het is geenszins mijn bedoeling het verzet in de wielen te rijden, maar op

  zijn minst verwacht ik een ontvangstbevestiging.

  Ik heb me de vrijheid veroorloofd deze mail breder te verspreiden,

  zoals u ziet. Het kan zijn dat u aan mijn schrijven weinig hebt of het nooit

  heeft ontvangen. Daarom deze laatste mail.

  Hoogachtend,

  ing. J; Onno Dekker

  semi-professioneel anarchist in informatica

  Lettres de mon Chateau
  =======================

  Is de beleving van de dictatuur onder het misdaadsyndicaat in Frankrijk zoveel anders? Een soms gestelde vraag die ik zou moeten onderzoeken voor een gefundeerd antwoord.

  Toch een kleine poging vanuit Lespinassiere een dorpje dat vroeger in de kathaarse tijd een kasteel was en waar ik een stukje van bewoon.

  Andere Cultuur
  ===============

  Hier in Occitania, op enige afstand van Carcassonne, zijn voor de gevoelige
  ziel nog restjes uit van een andere mentaliteit te bespeuren.

  Al zijn de katharen als erfopvolgers van de bogomilen dan ook fysiek uitgeroeid door Simon de Montfort in opdracht van de pausen, in het collectieve bewustzijn is een wantrouwen naar ‘Parijs’ en kerkelijke autoriteit overgebleven. Daarnaast is er een sterke binding met het onafhankelijke denken, al dan niet virtueel kathaars. Niet is vergeten dat het occitaanse tot in recente tijden sterk is onderdrukt. Verbod op taal en locale gebruiken door regels uit het centralistische systeem.

  Hoewel dit gebied van oudsher een zeer gemende bevolking kent, wordt juist een locale atmosfeer door velen omarmd.

  Op mijn dorp zingt men, met de ‘bienvenues’, occitaanse liederen en worden toneelstukken van heden en verleden nog steeds opgevoerd. het is zoiets als de
  ‘Celtic revival’ en de opbloei van de romacultuur in het voormalige oostblok.

  Gezagsgetrouw of niet
  =====================

  Het gros van de bevolking droeg maskers en zelfs op mijn dorp Lespinassiere
  mocht ik mijn koffie in het restaurant ‘Les Ardeilles’ niet meer genieten.
  Slechts enkelen in de gemeenteraad spraken zich openlijk uit tegen de
  ‘mesures draconiennes’ en hun fake-oorsprong vanuit de ‘emmerdeur’ en bilderberger Macron. Het WEF was nog slecht gekend!

  Vreemd eigenlijk, want vrijwel iedereen is op de hoogte van de franse verkiezingsfraude door de macronisten in 2017 door het laten verdwijnen van
  miljoenen verkiezingsbiljetten.

  Buiten het uiterlijk gehoorzamen ging het franse ‘bisous bisous’ gewoon door.
  Geen maskers bij de kleine feestjes buiten het zicht van het verre parijs.
  Wel anima, maar geen animo!

  Van hard verzet en sabotage was er aanvankelijk weinig sprake, wel werden
  en worden radarpalen en 4Gkasjes, voor zover (nog) aanwezig hier, effectief uitgeschakeld met verf, geweerschoten en… een nieuwe trend: electrische doorslijpschijven. Een eeuwige strijd waar de zonnekoning op antwoordt met gepantserde wachters en wakers over onze democratie in dienst van onze veiligheid!
  Regelmatig worden verkeersborden gedecoreerd met afbeeldingen van injectiespuiten, soms gericht op een kinderwagen.

  Kleinere restaurants bleven buiten de radar open zonder mondluiers. De locale verpleegster Lucie weigerde ieder vaccin en haar moeder idem dito en stelden openlijk van meet af aan: “Dit is genocide!”
  De familie woonde hier al in 1400 en stond bekend als subversief.

  De artsen, heel divers. Eén prikte er lustig op los en staat thans in een kwade reuk nu enige jeugdigen nadelen hebben ondervonden en moeilijk lopende boodschappers zijn geworden.
  Een rurale arts verklaarde onomwonden niet te zullen meewerken aan de omkoping en corruptie EN genocide. Luc Montagnier, Fourtillan en dr Raoult werden genoemd, helaas soms zonder resultaat!

  Generaal is er een verband, weinig formele scholing en handvaardige beroepen in relatie tot geloof in het narratief kent een negatieve correlatie.
  De mentor van Macron, Jacques Attali had nou juist bedacht de arme en nutteloze ‘laaggeschoolden’ uit te roeien via vaccins! Het kan verkeren.

  Zicht buiten de landsgrenzen
  =============================

  Tot mijn verbazing bleek de scholing van veel ‘academici’ bijzonder laag.
  Echter het zal in het aanslibsel van franse rivieren niet veel anders zijn;
  Zelden nog de kennis van iedere hbs-leerling over antilichamen, lymfociten,
  genetica en natuurlijke immuunrespons. Een gesprek over mRNA is zinloos!

  Met de gemankeerde talenkennis hebben de fransen geen flauw benul van de frauderende universiteiten onder de paraplu van de ‘Rockefellers’. De neppapers vanuit de John Hopkins Universiteit over de ‘Wet van Benford’ en verkiezingsfraude bleef vrijwel onopgemerkt! Juist terwijl het zo actueel is
  bij mondiaal gestuurd bedrog.

  Alwel vond ik verschillende autodidacten die wel degelijk inzicht in en uitzicht over de Bilderberg en het hooggelegen Davos bleken te hebben. Bovendien waren ze gewoon enige talen machtig met de mooie dictie van een Marie Laforêt. Wat een geprofileeerd land, waar het niet mogelijk is te generaliseren!
  Zo zijn er verschillende kranten in kleine oplagen die knagen aan het ‘gezag’
  van het misdaadsyndicaat. Een voorbeeld: “Le journal de la GRANDE MONTAGNE NOIRE”. Periodiek voor een gebied zo groot als Achterhoek; ik stond paf!

  Hersenspoeling
  ==============

  Eeen vriend die mij Didier Raoult aanbeval ter lezing, nam de prik daarna tenmiste twee keer.

  Een gepesioneerde leraar en vaccinweigeraar loopt met een masker in de supermarkt.

  Op een verjaardag roerde ik voorzichtig “Le Pen” aan. De reactie was tumultueus, ze hadden allemaal door dat dit het ultimie geval van framen was en is vanuit de cabal. Overigens zagen ze haar vader wel als een xenofoob. Een feestje met afrikanen, en verschillende ‘zwartvoeten’, de term voor afstammelingen uit afrika. Kreeg hierbij beelden van Vera Bergkamp en haar lijstenmakers team in de tweede kamer. Wel iedereen doorzag de perfide trucs!

  Ben thans geneigd de fransen wat minder meegaand te vinden dan de gemiddelde nederlander en dat betreft zeker weer de hoofd- en handwerkers die niet louter achter een lessenaar staan binnen een universiteit. Teken hierbij aan dat de genoemde franse artsen ook daadwerkelijk hun research in het lab zelf uitvoerden en bovendien geen dierenartsen zijn en… de eed niet alleen met de mond belijden.

  Conclusie
  =========

  De graad van zelfontplooiing buiten de ‘deformation professionelle’ is de beste antidote tegen de geestelijke en materieele onderdrukking door een ‘elite’ met haar geestelijk zwakke helpers onder invloed van dagelijkse hersenspoeling en kwade inblazingen.

  Hoop houden door onafhankelijke denkers en door zelf daarin deel te nemen
  is zeer belangrijk, naast daden.

  De inspiratie van het verzet alhier: put uit een zeer geprofileerd geestelijk en fysiek landschap!
  Voor Nederland moge dat ook gelden met een Spinosa en een Menno Simons naast de continentale depressie Ommoord van 10 meter beneden peil!

  Gemeenschappelijk:

  Les Carottes Sont Cuites! (Sud Radio)

  ing. J. Onno Dekker

 13. jij gek in de kop!?
  Geweld, intimidatie!?
  Tot dat men (de overheid) bij jou voor de deur staat.

 14. Met dank aan het NCTV, het illegaal opgerichte clubje van GRAPPERHAUS en RUTTE.

 15. Misschien even er proberen achter te komen wat het woord “illegaal” betekent voordat je het gebruikt?

 16. Natuurlijk intimidatie!
  Als de boeren niet zouden willen intimideren waren ze wel met de fiets, de auto of de trein naar de demonstraties gegaan!
  En bedankt voor je belangstelling: met mij gaat het prima 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *