Klagemauer

Updates voor Greta!; De echte klimaatkillers – Nederlands ondertiteld

Het Meisje Greta krijgt wat bijles van Kla.TV-oprichter Ivo Sasek … Want dezelfde meesterbreinen die ons, om “onze gezondheid en het klimaat te redden”, steeds duurdere roetfilters opdringen en die koeien weghalen bij boeren omdat ze te veel scheten laten, pompen elk jaar miljoenen tonnen aluminium fijnstof en allerlei andere zeer giftige Nano-Cocktails in de atmosfeer. Tegelijkertijd misbruikten dezelfde meesterbreinen onze ionosfeer met militaire HAARP-installaties om verschillende aardbevingen, droogtes, stormen, overstromingen, enz. te veroorzaken. Terwijl Wikipedia & Co. dit hardnekkig ontkennen, geven patenten op geoengineering openlijk toe dat HAARP-installaties in combinatie met miljoenen tonnen Nano-Cocktails, zelfs hele tsunami’s kunnen veroorzaken en elk klimaat negatief kunnen beïnvloeden.

Bron: https://www.kla.tv/nl

Het Andere Nieuws gaat pro, doe je mee?

Waar kun je Het Andere Nieuws volgen?

Natuurlijk op ons eigen censuurvrije media platform:

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

FB: https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

X: https://twitter.com/VriendenPlek

Gettr: https://gettr.com/user/hetanderenieuws

MeWe: https://mewe.com/hetanderenieuws.41/posts

Signal, kanaal 1: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Signal, kanaal 2: https://signal.group/#CjQKIN8Hi3DUBfV7RSX3WQLvthuGQRrt5PQuZp3jtVUo_LFJEhCohjtqAahO2qYhJlLHWtIT

Telegram: https://t.me/+8W_XSyRrxhw2MTI0

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

Het Andere Nieuws is mede mogelijk gemaakt door:

“Laat de Main Stream Media je niet vergiftigen met leugens.” Het woord media komt van het Griekse woord/naam Medea en dit is de Griekse godin van illusies, als in iets dat niet echt is, oftewel mogelijk leugens. Geloof jij in toeval ? Woorden hebben betekenis en wanneer deze verdraait worden, wordt er meer verwarring gezaaid en is er een grotere voedingsbodem voor meer leugens!

(Visited 4.168 times, 1 visits today)