Gezond Verstand

Karel van Wolferen over: Duitsland, Amerika, Taiwan, Oekraïne & Iran

Zoals gebruikelijk direct na het ‘naar de drukker gestuurde nieuwste nummer’ neemt hoofdredacteur Karel van Wolferen een video op. De volledige video is afgelopen weekend live gegaan. De video bestaat uit een voordracht van Karel zijn eigen geschreven eerste artikel, en vervolgens bespreekt hij samen met collega Anne Willemsen nog enkele actualiteiten en vragen.

Dit tweede ‘Q&A’ gedeelte hebben we nu losgeknipt en opnieuw geüpload. Kijkt u trouw de periodieke voordracht video van begin tot eind, dan heeft u deze opname ook al voorbij zien komen. Deze video is voor iedereen die normaliter niet naar de voordrachten luistert, maar wel benieuwd is naar het spontane vraag-antwoord gesprek dat ontstaat tussen Karel van Wolferen en Anne Willemsen. Dit keer waren de door Anne gestelde vragen mede geïnspireerd op de ingestuurde vragen vanuit onze Telegramgroep.

Bron: https://gezondverstand.eu/

Het Andere Nieuws gaat pro, doe je mee?

Waar kun je Het Andere Nieuws volgen?

Natuurlijk op ons eigen censuurvrije media platform:

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

FB: https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

X: https://twitter.com/VriendenPlek

Gettr: https://gettr.com/user/hetanderenieuws

MeWe: https://mewe.com/hetanderenieuws.41/posts

Signal, kanaal 1: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Signal, kanaal 2: https://signal.group/#CjQKIN8Hi3DUBfV7RSX3WQLvthuGQRrt5PQuZp3jtVUo_LFJEhCohjtqAahO2qYhJlLHWtIT

Telegram: https://t.me/+8W_XSyRrxhw2MTI0

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

Het Andere Nieuws is mede mogelijk gemaakt door:

“Laat de Main Stream Media je niet vergiftigen met leugens.” Het woord media komt van het Griekse woord/naam Medea en dit is de Griekse godin van illusies, als in iets dat niet echt is, oftewel mogelijk leugens. Geloof jij in toeval ? Woorden hebben betekenis en wanneer deze verdraait worden, wordt er meer verwarring gezaaid en is er een grotere voedingsbodem voor meer leugens!

(Visited 251 times, 1 visits today)