Overige

V for Valentine – Arno Wellens: Maffiabazen van de EU

He’s back! Arno Wellens neemt ons mee in zijn onderzoek naar de agenda’s van de EU en het WEF. Als een van de weinige journalisten in Nederland die zijn werk nog doet, spit Arno door stapels beleidsstukken heen en legt daarbij een langlopende agenda bloot van deze internationale instituties. Een agenda om elke EU burger een digitale ID te geven om ons vanuit de EU helemaal de vergetelheid in te kunnen belasten. Terwijl de maffiabazen van de EU en het WEF hun rijke vriendjes van de multinationals helpen met het verdienen van zo veel mogelijk geld over onze ruggen en het betalen van zo min mogelijk belasting. We worden gepiepeld waar we bij staan. Wil de echte Robin Hood alsjeblieft opstaan?

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken
hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Op Fb hebben we dat ervaren. De pagina van Het Andere Nieuws is er, na enkele verblijven in de FB jail, inmiddels permanent verwijderd. Belangrijk dus om te weten
hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 1.627 times, 1 visits today)
5 thoughts on “V for Valentine – Arno Wellens: Maffiabazen van de EU
  1. Sander Schimmelp…

    Zoek zijn roots maar eens na! Nature en nurture!

  2. Maar dit is toch heel groot nieuws van Rutte en zijn zaakjes? Waarom nemen de alternatieven nieuws jongens dit niet massaal en gecoördineerd over en publiceren dat op 1 moment, doe zoals zij dat ook doen, sla terug met dezelfde wapens en taktieken…..

  3. Kijk wie de wereld onder controle heeft:
    https://www.theguardian.com/technology/2009/jan/31/google-blacklist-internet
    Google blacklists entire internet. This article is more than 13 years old. Glitch causes world’s most popular search engine to classify all web pages as dangerous. Caroline Davies. Sat 31-01-‘09 18.13 Hrs. GMT. Google placed the internet on a blacklist today after a mistake caused every site in the search engine’s result pages to be marked as potentially harmful and dangerous.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *