Alternatief tv

Zelensky verbood 11 partijen en liet oppositieleider Medvedchuk opsluiten. Column Ab Gietelink

President Zelensky heeft 11 politieke partijen met parlementaire vertegenwoordiging laten verbieden. Het Russisch gezinde ‘Oppositieplatform-Voor leven’ is daarvan, met 43 zetels in het Oekraïense parlement, de grootste. Oppositieplatform pleit voor een onafhankelijk Oekraïne via goede relaties met Rusland, maar veroordeelde de Russische invasie.(2) Haar politiek leider Victor Medvedchuk is door de geheime dienst SBU gevangen gezet.

Bron: www.Alternatief.TV

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Belangrijk dus om te weten hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Facebook – https://www.facebook.com/hetanderenieuwsnl

Facebook zusterpagina : https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Natuurlijk via www.hetanderenieuws.nl

En via het censuurvrije Vriendenplek.nl  https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Hier kun je in vrijheid reageren en communiceren!

(Visited 660 times, 1 visits today)
5 thoughts on “Zelensky verbood 11 partijen en liet oppositieleider Medvedchuk opsluiten. Column Ab Gietelink
 1. Beste Ab je slaat joesjenko president van ukraine van 2005-2010 over.
  Gezien zien achtergrond ws een ukrainschtalige en mogelijk vergiftigd.
  Verder een prachtige column.
  Zou medvedchuk nog leven.
  Onze minister president houdt een toespraak voor het ukrainse parlement waar 11 oppositie partijen niet aanwezig zijn.

 2. Die Medvedchuk is uitgebreid geinterviewd door Oliver Stone in de film Ukraine Reveiled….die man is opgepakt, vrijwel direct na de inval van Rusland in Ukraine en direct uitgeleverd aan de USA waar ze een lesje gaan leren, een paar van die deepstate corrupte ambtenaren waren aardig op het piemeltje getrapt….

 3. De diverse alternatieve media, de nieuwe media, jullie, en wie nog meer, zouden massaal deze 2 Oliver Stone films en die 4 delen met Putin interviews moeten aanbieden op jullie kanalen, persoonlijk vind ik het, net als AB ontluisterend en ik ben er van overtuigd dat velen in ons land hiermee overtuigd zouden worden van de duivelse plannen van Zelinski, de Nazis en de Nato, etc. etc. Misschien kunnen jullie het voortouw nemen om die films zoveel mogelijk te delen en aan te bieden?

 4. Een van zijn medewerkers heeft besloten dat rijken van Ukraine hun eventuele mobilisatie kunnen afkopen met 5.000 dollar per persoon. De arme Ukrainers hebben dat geld niet, maar die mogen dan hun leven geven als kannonnenvoer bij de nieuwste plannen, die ontkomen er niet aan, Sterven voor de Elite en HUN vaderland.

 5. Sorry, maar ik vergat in de vorige berichten om aandacht te vragen voor de podcasts en vlogs van The Durant op oa Youtube, Gab, Telegram maar ook alternatieven als Rumble en Odsyee. De heren van The Durant zijn zeer goed ingevoerd in de materie van Ukraine, Rusland, EU en USA. Werkelijk aanraders om te weten wat er gebeurd en waar het over gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *