Overige

Zijn wij op zoek naar jou?

Bij Het Andere Nieuws liggen er plannen om een video/documentaire te maken over de zeer sterke overeenkomsten tussen een sekte en het covidbeleid. Zo liggen er al een paar voor de hand liggende zaken klaar. Een sekteleider belooft het mooie/goede onder bepaalde voorwaarden. Hugo doet hetzelfde. Een sekteleider laat zich adviseren door “hogepriesters”, Hugo doet hetzelfde en noemt dat het OMT en Tweede kamer. Een sekteleider heeft een almachtige God, die van Hugo zit in Davos. Een sekteleider zorgt ervoor dat zijn leden nieuwe leden naar binnen halen, Hugo doet hetzelfde. De vaxxers moeten de niet-vaxxers naar binnen halen, natuurlijk onder dreiging van doom. En zoals een echte sekteleider, komt er nooit een einde aan doom, hetzelfde als bij Hugo

Zo zijn er nog veel meer overeenkomsten. Zijn we gevangen in een gecreëerde sekte? Heb jij kennis en/of zie jij ook talloze overeenkomsten? Wil jij (anoniem) mee helpen/werken aan deze video/documentaire, neem dan contact op via het contactformulier op de site. We zijn nog in de beginfase van deze video/docu dus het kan alle kanten op gaan.

(Visited 737 times, 1 visits today)
3 thoughts on “Zijn wij op zoek naar jou?
 1. Jullie kunnen altijd contact opnemen! Hoewel ik geen expert ben op het gebied van sektes. Als dit een sekte is dan is het zeker een misdadige sekte met een heel grote aanhang.

  Sigrid Kaag is al de zet(pil)bazin van George Soros en Klaus Schwab, met instemming van Bea, Lex en Maxima. We leven in een bijzondere tijd waar de psychopaten elkaar gevonden hebben in een sekte. De idee dat het uitroeien van ca 3000 man aan de top zeer goed voor gelijkheid is valt niet zo goed, zoals het spreekwoordelijke kwartje. Een kwartje wordt gewoonweg niet opgemerkt in de massa van triljarden.

  In ieder geval is de misdaad een onbetekenend aantal megalomanen dood te maken minder zwaar dan de misdaad die thans plaats vindt!
  Wellicht zelfs een heldendaad!

  onno

 2. Ja, ze horen bij de wereldwijde Tedros mondvod cult, maar noem het maar gewoon fascisten & behandel hen als dusdanig, als vijandige bezetters die fysiek moeten bestreden worden, niet zoals de Jezus sekte hun dogma’s al twee jaar aan de rest opdringen op straat! Stop met betogen, pak de fascisten! Leg de officiële plat, ga echt in verzet! Kijk niet naar het buitenland, doe hier de strijd!

 3. Een sekte heeft eigenlijk niets met fascisten te maken, dat zijn afsplitsingen van geloofsdenkbeelden. Sekten zijn niet per see gevaarlijke fascisten! De voorbeelden van totalitairians waren Stalin & Hitler. Landen als China & Noord Korea. Er zijn er wel meer, moslimstaten & weet ik veel, ik woon hier, hier moeten we de fascisten opruimen! Niet zeuren over ver van ons bed, kleinschalige communes creëren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *