Blckbx

“Australia has gone Mad!” zegt voormalig politie agent over seks advies van de overheid…- Nederlands ondertiteld

Australië zit sinds kort weer in een strenge Lockdown en dat suggereert een epidemiologische ernst die gek genoeg ver te zoeken is. Sterker nog…het Kangaroo eiland ging op slot n.a.v. een hand vol besmettingen en slechts 1 dode! Een zero-tolerance policy die maar moeilijk te bevatten valt omdat in Australië – met ruim 25 miljoen inwoners – over 2020 en 2021 slechts 922 doden vielen die aan Covid-19 worden toegeschreven.

Evelyn Rae

De Australische correspondente Evelyn Rae doet regelmatig verslag van de disproportionele maatregelen in haar land op Sky News Australia en was bereid om ook Blckbx te voorzien van een goede rapportage over het wel en wee in haar land. Zo sprak programmamaker Flavio Pasquino met haar over de 300 militairen die de politie ondersteunen in het handhaven van de Lockdown regels, de vaccinatiestrategie, de polarisatie, het wantrouwen in de mainstream media en de ridicule overheidsadviezen rondom seks voor stelletjes.

Evelyn Rae is ook zeer actief op Twitter en haar account is zeker de moeite om te volgen.

Seks met een mondkapje

Op de overheidswebsite worden Australiërs letterlijk opgeroepen om te masturberen en geen gemeenschap meer te hebben. En als stellen dan masturberen dan graag met een mondkapje en uiteraard op 1,5 meter. Liefst doe je dit dan via Skype of Zoom.

(Visited 991 times, 1 visits today)
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *