Café Weltschmerz

De enige uitweg is naar binnen gaan – Shohreh Feshtali en Brecht Arnaert (deel 2)

In dit vervolggesprek gaat Brecht Arnaert dieper in op de vraag hoe we uit deze culturele en economische crisis komen, en zijn antwoord is dat we ons moeten terugtrekken uit de buitenwereld, richting onze eigen binnenwereld, en eerst daar de crisis gaan oplossen, waarna de oplossing van de externe, culturele crisis, moet volgen. Pas als we onze eigen schaduw omarmen, en ook de angst die daarmee gepaard gaat, kunnen we ook de samenleving helen. Hij koppelt dit aan een paradoxale visie op het goddelijke, en brengt een nieuw verhaal over onze rol als mens in dit aardse bestaan.

Wie het essay van Brecht Arnaert wil downloaden, die kan dat doen door op volgende link te klikken, en daar zijn of haar mailadres na te laten:
http://eepurl.com/hYQOn9

Het eerste deel staat hier:

Wat is de illusie nu? Shohreh Feshtali en Brecht Arnaert (deel 1)

 

We hebben een FB ban te pakken!

Vanzelfsprekend kun je ons blijven volgen, natuurlijk via de site hetanderenieuws.nl en via het censuurvrije social media platform; Vriendenplek.nl https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Op Facebook plaatst ook de pagina https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat al onze video’s.
Ook via Signal zijn we te volgen: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 756 times, 1 visits today)
One thought on “De enige uitweg is naar binnen gaan – Shohreh Feshtali en Brecht Arnaert (deel 2)
 1. Alles op deze aarde is History Repeat in ascension = wie in essentie bent u = jezelf eerst leren kennen en begint bij verleden inzien.

  Alles wat we nu in onze wereld zien is een herhaling in gedrag en voorbij tijd en ruimte. Met een onsterfelijke geest.

  https://blavatskyhouse.org/uploads/files/Lucifer_NL/lucifer-nl-2015-4-3-symposium-raja-yoga-opvoeding-van-het-reincarnerende-kind.pdf

  In dit tijdperk zouden we het dominante gedachtengoed van de reguliere moderne wetenschap overstijgen en beseffen dat het bewustzijn een fundamenteel en duurzaam element is in de kosmos, en dat ons eigen bewustzijn een intrinsiek onderdeel hiervan is.

  Het tijdperk van bewuste onsterfelijkheid zou onze relatie met elkaar en met de natuur volkomen veranderen. We zouden geen heiligen of engelen worden, maar we zouden EINDELIJK EVOLUEREN tot wezens die BEWUST weten dat ze een ONSTERFELIJKE GEEST bezitten.

  We zouden geschiedenis overstijgen voor de reeds eerdere gebeurtenissen die we wederom meemaken.

  ‘We leven maar 1 keer’.

  We zouden met meer verantwoordelijkheid ons leven leiden, we zouden zorgen voor het welzijn van anderen mensen en voor ons levende ondersteunende milieu. We zouden weten dat wanneer ons lichaam sterft, we deze wereld niet verlaten, maar alleen doorgaan naar een andere fase van ons bestaan.

  De realisatie dat ons bewustzijn onsterfelijk is zou ons de verzekering geven dat we tijdens het leven VREUGDE kunnen ERVAREN en rust bij het sterven. Het zou ons de blijvende bevrediging kunnen geven om steeds bij te dragen aan een wereld die we kunnen ervaren en waar we steeds opnieuw van kunnen genieten, in dit leven en in levens van onze kinderen die nog dromen.

  Voorbij tijd en ruimte.

  Vervolgens worden we gedwongen on de nooit bewezen hypothese dat de hersenen de geest reproduceren, te herzien. 

  In “Onsterfelijke geest” leveren Ervin Lazlo en Anthony Peak het wetenschappelijk bewijs voor de continue aanwezigheid van bewustzijn met of zonder verbinding met een levend organisme. 

  Ze onderzochten de snel groeiende hoeveelheid wetenschappelijk bewijsmateriaal voor de continuïteit van bewustzijn, met inbegrip van bijna-doodervaringen, communicatie na de dood, reïncarnatie en de neuro-zintuiglijke informatie ontvangen tijdens een andere staat van bewustzijn. 

  Zij verklaren hoe de aanhoudende aanwezigheid van bewustzijn, ook al is het lichaam overleden, in wezen laat zien dat we onsterfelijk zijn wij blijven bestaan zelfs wanneer ons fysieke bestaan tot een einde is gekomen. Young children who claimed to recall past lives in the NOW.
  Fifty Years of Research at UVA. I want to congratulate the scientists who gave the lecture because of their open mind.
  Real scientists are open to study anything without dogmatism. This is serious research. I am so glad he is studying this phenomenon because it is so very important! There truly is Life after Life! https://youtu.be/0AtTM9hgCDw

  Door te bewijzen dat bewustzijn aan de basis ligt van de kosmos en bovendien onsterfelijk is in de diepere, niet gematerialiseerde sfeer, laten Laszlo en Peake zien dat het doel van het bewustzijn is om zich te manifesteren in levende wezens om op deze wijze voortdurend te evolueren.

  Health is processing old emotions for everyone to be able to express and process yourself on a deeper level.
  https://www.bol.com/nl/nl/p/onsterfelijke-geest/9200000084827704/?bltgh=ulXdELF0AxVn-5rR6OdGlQ.2_17.21.ProductImage

  All I Ask Of You https://youtu.be/Phzc_ZNBI68

  Leer jezelf met vreugde te doordringen.

  Bevestig: Oneindige liefde vult mijn geest en doordringt mijn lichaam met haar volmaakte leven.
   Maak alles aan je licht en mooi. Kweek een humoristische geest aan.

  Geniet van de zonneschijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *