Ledennieuws VVJ

Ezaz: Radio Moddergat: News to clip

Het Andere Nieuws is lid van de Vereniging voor Vrije Journalisten. Binnen de VVJ hebben we afgesproken dat ieder op zijn eigen website aandacht schenkt aan de andere leden binnen de vereniging. Zo krijgt ieder de beschikking over een breder, en wellicht ander, publiek en krijg jij blogs, artikelen en video’s te zien die je anders wellicht niet tegen was gekomen. Zo helpen we elkaar.

In deze categorie vind je dus artikelen en video’s van andere Vrije Journalisten. Soms zullen we een introductie van een artikel plaatsen en kun je verder lezen op de site van de betreffende collega. Onderaan de post wordt altijd de link naar het originele artikel geplaatst.

We wensen je veel plezier bij onze collega’s!

Welkom in 60 minuten berichten over een in waanzin gebrachte wereld. Radio Moddergat stookt de zender weer op voor een greep uit de ontwikkelingen die ons leven beheersen. Eens per twee weken online vanaf vrijdagavond. Radio Moddergat wordt voor 0% gesponsord door Pfizer.

Volgens een oud portfolio-manager bij Blackrock is ‘het virus’ de grootste fraude ooit, Brecht Arnaert confronteert Robert Malone met zijn visie op virussen, breuken in klimaatalarmisme, Engelsen staken betaling energierekening en Boer Kok, informatieve videoserie over het boerenleven in Nederland.

Auteur: Paul de Bruijn

Origineel artikel: https://ezaz.nl/radio-moddergat-news-to-clip/

Beluister de uitzending hier:

(Visited 440 times, 1 visits today)
5 thoughts on “Ezaz: Radio Moddergat: News to clip
  1. COVID IS EEN PROJECT zie Arno van Kessel en is bedoeld om uit te roeien!
    De extrapolatie door OCCAM stelt Dolores Cahill in het gelijk met dat de gevaccineerden
    binnen enige jaren massaal sterven in het democideplan!

  2. Dag Bart, Je weet het misschien nog niet, maar Onno is van het dumpen van meningen, maar niet van het reageren op vragen.

  3. En niet te vergeten van het aanzetten tot geweld van anderen, maar zelf nooit iets doen.
    Dat laatste is dan weer een geluk bij een ongeluk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *