Enerzijds Anderzijds

EZAZ: Carlson interviewt Poetin en breekt alle records

Het mag een historisch interview worden genoemd in een periode waarin op Rusland een Westerse economische, journalistieke en culturele ban rust. Een gesprek dat nooit lang genoeg kon zijn om alles te bespreken. Maar met een bereik van honderden miljoenen kijkers op talrijke platforms, is mediale en journalistieke geschiedenis geschreven. Wat kunnen we leren van dit gesprek?

Kijkcijfers die de grote media bij verre niet halen

Honderden miljoenen belangstellenden over de hele wereld zaten klaar voor het gewaagde interview van zelfstandig presentator, journalist en programmamaker Tucker Carlson. Niet in de laatste plaats al die commentatoren van de ‘overheidsmedia’ die de volgende ochtend al hun cynische, van jaloezie getuigende proza in de krant of het nieuws wilden hebben. Negeren van het gesprek was onmogelijk, daarvoor was het bereik van Carlson te groot.

Inmiddels nadert de teller van het aantal kijkers alleen al op het X-account van Carlson (niet inbegrepen zijn eigen website) de 200 miljoen. En nog groeiende. Cijfers die zelfs de grote Amerikaanse netwerken in primetime bij verre niet halen, hetgeen de bijtende reacties uit die hoek verklaart.

Lees verder bij EZAZ: https://ezaz.nl/carlson-interviewt-poetin-en-breekt-alle-records/

Het Andere Nieuws gaat pro, doe je mee?

Waar kun je Het Andere Nieuws volgen?

Natuurlijk op ons eigen censuurvrije media platform:

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

FB: https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

X: https://twitter.com/VriendenPlek

Gettr: https://gettr.com/user/hetanderenieuws

MeWe: https://mewe.com/hetanderenieuws.41/posts

Signal, kanaal 1: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Signal, kanaal 2: https://signal.group/#CjQKIN8Hi3DUBfV7RSX3WQLvthuGQRrt5PQuZp3jtVUo_LFJEhCohjtqAahO2qYhJlLHWtIT

Telegram: https://t.me/+8W_XSyRrxhw2MTI0

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

Het Andere Nieuws is mede mogelijk gemaakt door:

“Laat de Main Stream Media je niet vergiftigen met leugens.” Het woord media komt van het Griekse woord/naam Medea en dit is de Griekse godin van illusies, als in iets dat niet echt is, oftewel mogelijk leugens. Geloof jij in toeval ? Woorden hebben betekenis en wanneer deze verdraait worden, wordt er meer verwarring gezaaid en is er een grotere voedingsbodem voor meer leugens!

(Visited 283 times, 1 visits today)