Ledennieuws VVJ

Ezaz: VS: CDC acht onderscheid wel of niet ingeënt niet meer relevant

Het Andere Nieuws is lid van de Vereniging voor Vrije Journalisten. Binnen de VVJ hebben we afgesproken dat ieder op zijn eigen website aandacht schenkt aan de andere leden binnen de vereniging. Zo krijgt ieder de beschikking over een breder, en wellicht ander, publiek en krijg jij blogs, artikelen en video’s te zien die je anders wellicht niet tegen was gekomen. Zo helpen we elkaar.

In deze categorie vind je dus artikelen en video’s van andere Vrije Journalisten. Soms zullen we een introductie van een artikel plaatsen en kun je verder lezen op de site van de betreffende collega. Onderaan de post wordt altijd de link naar het originele artikel geplaatst.

We wensen je veel plezier bij onze collega’s!

In alle stilte heeft het CDC (het Amerikaanse RIVM) het onderscheid wel of niet tegen Covid geprikt laten vallen. Voor de komende voorstellen voor de ‘pandemie’ bestrijding maakt het medisch niet meer uit of je wel of niet het ‘vaccin’ (meermaals) hebt ontvangen.

In herziene richtlijnen schaft het CDC de quarantaineverplichting bij blootstelling aan het virus af, legt minder de nadruk op het screenen van mensen zonder symptomen en actualiseert de COVID-19-protocollen op scholen, waarbij een aanbeveling voor test-to-stay na mogelijke blootstelling wordt geschrapt.

De aanpassingen van de richtlijnen zijn niet noodzakelijkerwijs een grote herziening van de bestaande adviezen, maar het betekent wel een toenemende nadruk op individuen die hun eigen beslissingen nemen over hun niveau van risico en hoe ze dat risico willen verminderen“, zei Dr. Marcus Plescia, chief medical officer voor de Association of State and Territorial Health Officials.

Toch betekent de aanpassing een impliciete majeure bekentenis dat de geprikten niet beter af zijn dan zij die de mediale en overheidscampagnes hebben weerstaan. Het CDC ziet de immuniteit tegen het virus het gevolg van de inentingen, terwijl talloze onderzoeken, alsook bekentenissen van Dr. Fauci en Pfizer duidelijk maken hoe weinig of hoe kort de prikken effectief zijn geweest. We laten hier de enorme bijwerkingen buiten beschouwing.
Dat het CDC met de aanpassingen de aanbevelingen voor ongevaccineerde mensen op één lijn brengt met mensen die volledig gevaccineerd zijn is volgens het CDC het gevolg van de hoge niveaus van immuniteit van de bevolking in de VS als gevolg van vaccinatie, COVID-19-infecties in het verleden of beide. “Op basis van de laatste … gegevens, is het ongeveer 95% van de bevolking,” zei Massetti, “En dus is het echt het meest zinvol om geen onderscheid te maken,” aangezien veel mensen enige bescherming hebben tegen ernstige ziekte.

Voor studenten is het ook goed nieuws: ook zij die blootgesteld zijn aan het virus kunnen gewoon aan de lessen deelnemen.

Het artikel is geschreven door Paul de Bruin, u het artikel vind u hier:

VS: CDC acht onderscheid wel of niet ingeënt niet meer relevant

 

Hoe kun je ons volgen:

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 926 times, 1 visits today)
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *