Overige

Scott Ritter ziet het scherp; Een korte analyse van Poetins interview – Nederlands ondertiteld

Als je ergens niets vanaf weet dan moet je je mond houden. En luisteren. Informatie inwinnen. Wat de voorstelling en het inlevingsvermogen helpt om zaken beter te begrijpen, de nuances te zien.

Door veel te lezen, en geholpen door mijn opgebouwde inlevingsvermogen, heb ik een groot respect gekregen voor Ruslands president, Vladimir Poetin.

Ik heb me niet in de luren laten leggen door de gevestigde media. Noch door al die propagandisten die daar een platform kregen om hun flauwekul te spuien.

Rusland is de vijand. Rusland is een bedreiging voor de wereld.

Nee. Niet bepaald.

In al die jaren dat ik me in de persoon van Poetin heb verdiept, en in de wat recentere geschiedenis van de Sovjet Unie die veranderde in de Russische Federatie, valt me één ding op. En het is iets dat ik zelf al te goed ken. Hij vertelt altijd hetzelfde verhaal. Hij heeft het altijd over samenwerking met de rest van de wereld. Hij heeft nooit te kennen gegeven ook maar enige ambitie te hebben om “de wereld te veroveren.” Dat is propaganda die stamt uit de tijden van vlak na de Tweede Wereldoorlog.

Amerika, dat in tegenstelling tot Rusland niet alleen de ambitie had om de baas over de wereld te spelen maar daar in de afgelopen twintig jaar ook werkelijk een invulling aan heeft gegeven, is bang. Bang om niet meer de “leider in de wereld” te zijn. Hoe fokking kinderachtig … Neem me mijn taalgebruik niet kwalijk, maar deze kwestie zit me hoog.

Om hun hegemonie in de wereld te behouden speelt de VS vuile spelletjes. We kennen ze allemaal. Staatsgrepen. Moordaanslagen. Chantage. Iets verkondigen als waar, zeggen daar bewijzen voor te hebben, maar deze niet aan de wereld overleggen om hun zaak te maken.

Zoals met de massavernietigingswapens in Irak. Met het “neerhalen door Poetin van MH-17.” De voorbeelden zijn legio. Maar dat weet je allemaal niet als de gevestigde media je enige bron zijn van informatie.

Scott Ritter ziet het scherp. In deze korte analyse slaat hij de spijker op zijn kop. Dit interview was slechts het begin van een proces.

Carlson heeft veel krediet verdient onder het Amerikaanse publiek. Gewapend met de woorden van de Russische president kan hij zich nu richten tot de gemiddelde Amerikaan en hen een spiegel voorhouden. “Kijk. Dit is waar onze ‘leiders’ ons hebben gebracht.”

Scott Ritter stelt: “Dit interview was die allerbelangrijkste eerste stap op een reis die de mensheid kan redden.”

Iedereen kan helpen door deze informatie eigen te maken en te delen. Er met anderen over te praten. Ook jij, lezer. Je zou zelfs kunnen overwegen je te abonneren op dit kanaal om de informatie zichtbaarder te maken. Dank je wel daarvoor!

Met dit interview, aangevuld door de documentaireserie van Oliver Stone in gesprek met Vladimir Poetin waaraan ik momenteel werk en waarvan je hier het eerste deel kunt zien, kan iedereen die daar de tijd en moeite insteekt een beter beeld krijgen van wat er momenteel speelt in de wereld en helpen een ramp te voorkomen.

Doe je deel!

Je kunt Erick volgen via zijn eigen Bitchute kanaal: https://www.bitchute.com/channel/Dn2nOjrl76U1/

Ook is Erick te volgen via het censuurvrije Vriendenplek: https://vriendenplek.nl/ErickvanDijk

Het Andere Nieuws gaat pro, doe je mee?

Waar kun je Het Andere Nieuws volgen?

Natuurlijk op ons eigen censuurvrije media platform:

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

FB: https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

X: https://twitter.com/VriendenPlek

Gettr: https://gettr.com/user/hetanderenieuws

MeWe: https://mewe.com/hetanderenieuws.41/posts

Signal, kanaal 1: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Signal, kanaal 2: https://signal.group/#CjQKIN8Hi3DUBfV7RSX3WQLvthuGQRrt5PQuZp3jtVUo_LFJEhCohjtqAahO2qYhJlLHWtIT

Telegram: https://t.me/+8W_XSyRrxhw2MTI0

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

Het Andere Nieuws is mede mogelijk gemaakt door:

“Laat de Main Stream Media je niet vergiftigen met leugens.” Het woord media komt van het Griekse woord/naam Medea en dit is de Griekse godin van illusies, als in iets dat niet echt is, oftewel mogelijk leugens. Geloof jij in toeval ? Woorden hebben betekenis en wanneer deze verdraait worden, wordt er meer verwarring gezaaid en is er een grotere voedingsbodem voor meer leugens!

(Visited 679 times, 1 visits today)