Overige

Mail actie aan de 2e kamer, doe mee!

In overleg met Wybren van Haga van BVNL heb ik deze actie opgezet. Om het gewenste effect te krijgen is het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen dit gaan doen!! Zowel gevaccineerde als niet gevaccineerde! Dus niet voorbij scrollen, het kost je twee minuten van je tijd! De twee bestanden staan in de opmerking van dit bericht helemaal bovenaan toegevoegd!

STAP1:
eenvoudig alle mail adressen van de tweede kamer uit het bijgevoegde bestand in één keer kopiëren en plakken in het onderstaande venster:

STAP 2:
in het onderwerp veld moet iedereen HETZELFDE ONDERWERP invullen, nl: STOP DE CORONATOEGANSBEWIJZEN

STAP 3:
Kopieer de volledige tekst uit het bijgevoegde bestand met de brief. Plak dit in het schrijf gedeelte van je te versturen mail. Verander NIETS aan de tekst en voeg alleen onderaan je naam en woonplaats toe!

Stap 4: VERZENDEN!!

Deel dit massaal onder je facebook, instagram, telegram, whatsapp e.d. vrienden en groepen. LET OP!!!dat je de instructie hierboven en de twee word bestanden met mailadressen en brieven meestuurt!

Laten we samen nu eens echt het verschil gaan maken en het mail verkeer in Den Haag bombarderen!

Download de brief aan de tweede kamer: Brief tweede kamer

Download de Mail adressen tweede kamer: mail adressen tweede kamer

(Visited 2.410 times, 1 visits today)
14 thoughts on “Mail actie aan de 2e kamer, doe mee!
 1. Ik kan slecht enkele mails per dag versturen. Hoe lossen we dit op?
  Succes!

 2. Geachte leden van de Tweede Kamer,
  Naar aanleiding van de nieuwe en strengere coronamaatregelen ontvangt u hierbij mijn schrijven,

  Graag wil ik aan u onder de aandacht brengen het impact van huidige coronamaatregelen voor mij als ongevaccineerde burger.

  De huidige maatregelen, met name de uitbreiding van de corona toegangsbewijzen (CTB), heeft een enorme impact op mijn leven. Inmiddels heeft het hele beleid ervoor gezorgd dat ik een enorme tweedeling in de maatschappij ervaar. Twee groepen (de gevaccineerde en de ongevaccineerde) staan inmiddels lijnrecht tegenover elkaar. Op de werkplek, in vriendenkringen, in families, bij buren en het sociale leven is inmiddels veel onrust en onbegrip naar elkaar ontstaan en ervaar ik hierdoor conflicten en ruzies. Mensen hebben geen begrip meer voor elkaar.

  Er zijn veel mensen die weloverwogen hebben besloten om het vaccin niet te nemen. Het lange termijn effect is nog lang niet bekend. Daarnaast zijn de bijwerkingen die wel bekend zijn een reden voor veel mensen om tot geen vaccinatie tegen corona over te gaan. Je zou kunnen zeggen dat deze reden in principe ook een keuze op medische gronden is. De angst op medische problemen op langere termijn op te lopen speelt hier vaak een grote rol in.

  Een grote groep mensen kan geen vaccinatie nemen wegens een aandoening of ziekte. Deze groep heeft de keuze om niet meer mee te mogen doen met het normale leven in de maatschappij of een groot risico te nemen (en dus de gezondheid in gevaar brengen) om wel nog mee te mogen doen. Met alle gevolgen van dien. Je mag hier niet meer spreken van een keuze aangezien dit een onmogelijke keuze is. Deze groep voelt zich letterlijk met hun rug tegen de muur staan. Het voelt onmenselijk en oneerlijk. Veel stres en angst wordt ervaren.

  Inmiddels is er ook gebleken dat een groep gevaccineerde juist spijt heeft van de vaccinatie. Al dan niet hebben ze zich indirect gedwongen gevoeld om zich te laten vaccineren, maar blijken achteraf niet achter de keuze te hebben gestaan of hebben ontzettend veel last van negatieve bijwerken. Ook is er onder de groep gevaccineerde een groep mensen die totaal niet achter de CTB staan. Tevens kunnen zij nog steeds ziek worden en andere mensen besmetten. De groep begrijpt de huidige regels ook niet met betrekking tot het behouden van het groene vinkje bij besmetting. Vanuit deze groep komt ook kritiek op het feit dat ze zonder test met een potentiële besmetting gewoon toegang hebben tot alles binnen de maatschappij.

  Ieder mens dient een vrije keuze te hebben. Echter voelt deze keuze absoluut niet meer vrij. Mensen voel zich gedwongen om een risico op hun gezondheid te nemen door het nemen van vaccin die achteraf misschien meer slecht dan goed voor hen blijkt te zijn.

  Juist in deze tijden is het belangrijk om aan je gezondheid te werken, lichamelijk maar ook mentaal. Aan je gezondheid werken door fit en actief te zijn in de sportschool is onmogelijk gemaakt, tenzij je een vaccinatie neemt. Dit heeft er nu voor gezorgd dat er mensen worden beperkt in het gezond houden van hun lichaam en geest. Ontspanning is nodig om een goede mentale gezondheid te behouden, maar door het afnemen van alle prettige dingen in het leven is ook dit onmogelijk geworden voor een grote groep die niet gevaccineerd is. Hierdoor wordt er veel stres ervaren en de verharding in de maatschappij zorgt dat dit alleen nog maar verergert.

  De niet gevaccineerde mensen voelen zich niet gehoord en daarnaast voelen velen zich hierdoor niet menswaardig behandeld door de overheid. De onrust die hierdoor is ontstaan maakt dat mensen met angst naar de toekomst kijken. Ook veel verdriet wordt ervaren hierdoor. De mentale gesteldheid is hierdoor verslechterd en het leven wordt als zwaar en niet positief ervaren.

  Om met je kinderen naar de zwemles te kunnen of een voorstelling van een optreden te kunnen zien, een bezoekje aan de sportschool of gewoon een kopje koffie tijdens een middag winkelen kunnen ongevaccineerde alleen als keer op keer een PCR wordt afgenomen. In de praktijk betekent dat deze mensen bijna dagelijks naar een testlocatie moeten gaan om zich te laten testen. Dit is praktisch gezien onhaalbaar. Het dagelijkse drukke leven met werk en gezin laat weinig ruimte over om tussen ontspanning en de dagelijkse dingen ook nog tijd te vinden om (vaak in een andere gemeente) een test locatie te bezoeken. Hiermee wordt je indirect verplicht om de vaccinatie toch te nemen. En zoals hierboven geschreven is er juist weloverwogen besloten om dat niet te doen en dat het voor deze mensen beter voelt of is om dat niet te doen.

  Graag wil ik u vragen om aandacht hieraan te besteden. De groep ongevaccineerde mensen zijn ook mensen. Zij hebben ook gevoelens en recht op een normaal dagelijks leven en menswaardig bestaan. Ongeacht welke medische keuze er ook gemaakt wordt. Ik wil op u een beroep doen om te zorgen dat de maatschappij weer nader tot elkaar komt en te zorgen dat het indirect afdwingen van een vaccinatie stopt. Dat het probleem in de zorg bij de kern wordt aangepakt en niet ten laste wordt gelegd bij een groep ongevaccineerde mensen met alleen maar korte termijn oplossingen die steeds weer terug keren.

  Met vriendelijke groet,

  Stop de corona toegangsbewijzen

 3. Als je serieus genomen wilt worden, stel dan in elk geval een brief op die niet bol van de taalfouten staat.

 4. Dike zever, wij moeten aan fascisten niet zitten bedelen voor onze vrijheid, men moet de boel saboteren & het tuig pakken! Je moet ze er met geweld afgooien!

 5. Onder aan het bericht zie ik een te downloaden brief en een te downloaden mail bestand.

 6. Het enige, dat je ermee bereikt is, dat de Kamerleden straks niet meer per mail bereikbaar zijn.

 7. het mailadres van van Ark wordt niet herkend en kreeg ik terug. In porties van plm 30 adressen tegelijk verstuurd en inmiddels veel reacties gekregen, meest automatische antwoorden.

 8. Goed initiatief, maar ik vind het nogal onverstandig om de brief op deze manier te versturen.
  Zo weten alle Tweede Kamerleden meteen dat je ongevaccineerd bent!
  Bovendien bevat deze brief behoorlijk wat spel- en grammaticafouten waardoor ik deze op zijn zachtst gezegd onprofessioneel vindt.
  Als je zowel de ongevaccineerde als de gevaccineerde burger wil overhalen om een brief te sturen, dan zou ik deze dusdanig aanpassen dat deze ook door iedereen verstuurd kan worden.

 9. Beste mensen, een aardige brief maar wat een slecht taalgebruik! Jammer dat er niet iemand met wat meer taalvaardigheid naar heeft gekeken.

 10. Beste parlementariers,

  Bericht voor wie nog respect heeft voor Europese wetgeving in dit tirannen-kabinet en-parlement:
  recent liet ursula von der leyen weten: alle EU-landen moeten de EU-wetten gehoorzamen.

  Dit betekent dat ALLE virusregels, die geen enkele medische onderbouwing kennen, maar puur bedoeld zijn voor gedragsbeinvloeding, (zie uitspraak destijds van Tamara van Ark)
  NIETIG zijn: ze zijn namelijk strijdig met de EU-wetten: deze gaan voor op nationale wetten
  zoals u weet.

 11. Zo zo, die EU? Nix EU gatver! Wij moeten dat fascisten tuig zelf opruimen, inplaats van in de straten lopen de idiote Jezus masochisten uit te hangen! Je kan natuurlijk ook nog voor een helium.of stikstof exit kiezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *