Overige

Rob Roos legt de globalistische agenda van de EU bloot terwijl Europa afdaalt in dystopie – Nederlands ondertiteld

Europa’s afdaling in dystopie onder het mom van klimaatactivisme is een huiveringwekkende realiteit.
De waarschuwingen van Europarlementariër Rob Roos tegen de globalistische agenda van de EU weerklinken nu luider dan ooit. Naarmate vrijheden verdwijnen en het toezicht strenger wordt, wordt de strijd voor vrijheid belangrijker dan ooit.

In de schaduw van de eens zo welvarende steden van Europa ligt nu een landschap van onderdrukking en bewaking dat doet denken aan een dystopische roman. De stem van Europarlementariër Rob Roos, ooit een eenzaam baken van verzet, is tot zwijgen gebracht te midden van de verstikkende greep van het totalitaire regime van de Europese Unie.

Voorbij zijn de dagen van vrijheid van meningsuiting en individuele vrijheden.
In plaats daarvan heeft het meedogenloze streven van de EU naar haar globalistische agenda, versluierd onder het mom van klimaatactivisme, een tijdperk van ongekende controle en manipulatie ingeluid.
De doelstellingen van Agenda 2030, ogenschijnlijk gericht op het bestrijden van klimaatverandering, waren slechts een rookgordijn voor de consolidatie van de macht door niet-gekozen bureaucraten.

Naarmate het jaar 2024 zich ontvouwt, worden de ware bedoelingen van de EU pijnlijk duidelijk.
Surveillance is alomtegenwoordig geworden en doet denken aan de Orwelliaanse nachtmerrie die in ‘1984’ werd voorgesteld. Afwijkende meningen worden snel de kop ingedrukt en degenen die zich tegen het regime durven uit te spreken, riskeren gevangenisstraf of erger.

Rob Roos, ooit een uitgesproken criticus van de inbreuk van de EU op individuele vrijheden, kwijnt nu weg in de vergetelheid, zijn waarschuwingen worden overstemd door de kakofonie van propaganda die door de heersende elite wordt gepropageerd. De boerenprotesten die hij verdedigde, zijn brutaal onderdrukt, hun roep om gerechtigheid is aan dovemansoren gericht.

Europa, ooit geprezen als een baken van democratie en vooruitgang, is in chaos vervallen.
De belofte van eenheid en welvaart heeft plaatsgemaakt voor verdeeldheid en wanhoop.
In de wandelgangen van de macht trekken globalistische elites aan de touwtjes en orkestreren ze een sinistere agenda die gericht is op het onderwerpen van de massa’s.

Terwijl de zon ondergaat in de eens zo grote beschaving van Europa, blijven de echo’s van het verzet nog steeds hangen. Maar in het aangezicht van overweldigende onderdrukking lijkt hoop slechts een verre herinnering. De toekomst, ooit stralend en veelbelovend, ligt nu in duisternis gehuld.

In dit sombere landschap dienen de woorden van Rob Roos als een beklijvende herinnering aan wat verloren is gegaan. Zijn waarschuwingen, die door velen werden genegeerd, klinken nu meer waar dan ooit.
Want in de strijd tegen tirannie is zwijgen medeplichtigheid, en alleen door eenheid en verzet kunnen de vlammen van de vrijheid opnieuw worden aangewakkerd

Bron: https://vrijheidsberoving.nl/europarlementarier-rob-roos-legt-de-agenda-van-de-eu-bloot-terwijl-europa-afdaalt-in-dystopie/

Het Andere Nieuws gaat pro, doe je mee?

Waar kun je Het Andere Nieuws volgen?

Natuurlijk op ons eigen censuurvrije media platform:

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

FB: https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

X: https://twitter.com/VriendenPlek

Gettr: https://gettr.com/user/hetanderenieuws

MeWe: https://mewe.com/hetanderenieuws.41/posts

Signal, kanaal 1: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Signal, kanaal 2: https://signal.group/#CjQKIN8Hi3DUBfV7RSX3WQLvthuGQRrt5PQuZp3jtVUo_LFJEhCohjtqAahO2qYhJlLHWtIT

Telegram: https://t.me/+8W_XSyRrxhw2MTI0

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

Het Andere Nieuws is mede mogelijk gemaakt door:

“Laat de Main Stream Media je niet vergiftigen met leugens.” Het woord media komt van het Griekse woord/naam Medea en dit is de Griekse godin van illusies, als in iets dat niet echt is, oftewel mogelijk leugens. Geloof jij in toeval ? Woorden hebben betekenis en wanneer deze verdraait worden, wordt er meer verwarring gezaaid en is er een grotere voedingsbodem voor meer leugens!

(Visited 331 times, 1 visits today)