Alternatief tv

Rusland Dagboek 4 Vladimir & Suzdal

Vanuit Vladimir vertrokken we de volgende ochtend met de bus naar Suzdal, een spiritueel oud christelijk dorp met oude kerken, houten originele huisjes en een klooster. We wandelden door het dorp en kwamen bij het Kremlin. Een hoger gelegen met gras begroeid terrein, voorzien van oude kerken met gouden koepels en een klooster. Het woord ‘Kremlin’ associëren wij met de zetel van de Russische staatsmacht in het stadshart van Moskou. Maar Kremlin betekent letterlijk ‘versterkte stadskern’. Het Kremlin van Moskou, maar ook van andere steden is historisch het spirituele hart met vaak meerdere kerken, waar zich later tevens het wereldlijk bestuurscentrum in een stad vestigde. Eigenlijk net als bij ons in Europa, maar net weer anders.

Zie ook:

Rusland Dagboek. 1 Kaliningrad.

Rusland Dagboek 2. Sankt Petersburg

Rusland Dagboek 3. Moskou.

Bron: Alternatief Tv

Vrijheid, doe mee!

Geniet van vrijheid zonder BIG TECH > Al een account bij FriendsPlace International onze nieuwe vrije Social Media? Claim je account via Soulflix.nl en krijg GRATIS een Goldmembership t.w.v. €80,-!

Waar kun je Het Andere Nieuws volgen?

Natuurlijk op ons eigen censuurvrije media platforms:

Vriendenplek

FriendPlace International

Facebook

Facebook Backup

X

Gettr

MeWe

Signal – kanaal 1

Signal – kanaal 2

Telegram

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 90 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

Het Andere Nieuws is mede mogelijk gemaakt door:

&

(Visited 264 times, 1 visits today)