Stichting Vaccinvrij

Bewijs grootschalige vaccinatieschade: VAERS data in VS toont aan dat al na vijf dagen bekend was hoe gevaarlijk mRNA injecties zijn

| 15 april 2023

Er is onomstotelijk bewijs geleverd in de VS dat de Corona-injecties de oorzaak zijn van onnoemelijk veel sterfgevallen en levenslange bijwerkingen. En ook dat degenen die verantwoordelijke posities bekleden dit al heel vroeg wisten. Toch bleven ze maar roepen dat de ‘vaccins’ veilig en effectief waren. Het lijkt nu onontkoombaar dat zij zich voor de rechter zullen moeten gaan verantwoorden.

In de onderstaande aflevering bespreekt Del Bigtree de schokkende informatie die advocaat Aaron Siri met Wob-verzoeken boven water heeft gekregen. GDTI is het bedrijf dat gemelde bijwerkingen onderzoekt en registreert in het Amerikaanse bijwerkingen systeem VAERS. De maandelijkse rapporten die GDTI overlegde aan zijn opdrachtgever de CDC (het Amerikaanse equivalent van het RIVM) zijn openbaar gemaakt.

De maandelijkse rapporten die GDIT – het bedrijf dat de gemelde bijwerkingen onderzoekt en registreert in het Amerikaanse bijwerkingen systeem VAERS – overlegde aan zijn opdrachtgever de CDC (Amerikaans equivalent van het RIVM) zijn openbaar gemaakt.

De CDC had wel verwacht dat er meer bijwerkingen zouden zijn dan normaal, gezien de omvang en de experimentele aard van de injecties en had GDIT daar ook over ingelicht. Maar de werkelijkheid was veel erger dan hun worstcase scenario – in plaats van 1000 kwamen er meer dan 4000 meldingen binnen. Binnen 5 dagen na de uitrol van het nieuwe “vaccin” werd GDIT volledig overspoeld en zagen zij zich genoodzaakt om extra mensen aan te nemen. Ook de instantie waar mensen schadevergoeding kunnen claimen in geval van vaccinatieschade (het VDPS) werd overspoeld met aanvragen en moest hun personeelsaantal zelfs vertwintig-voudigen.

De officiële cijfers laten zien hoe misdadig de overheid in de USA – en waarschijnlijk in alle door het WEF geïnfiltreerde landen – is. De CDC wist na vijf dagen al dat het aantal bijwerkingen zo de spuigaten uit liep dat de instanties het niet eens konden verwerken, maar zij trok niet aan de bel. En de uitrol ging verder tot zelfs de tieners en later de kinderen aan toe, terwijl die geen risico liepen op bijwerkingen of sterfte aan Covid-19.

Deze ondertitelde aflevering van de Highwire komt wat traag op gang maar bevat informatie die zelfs de grootste pro-vaxxer tot nadenken zal stemmen.

Tot nu toe waren er veel aanwijzingen dat Covid-injecties zeer risicovol zijn.

• Edward Dowd, schrijver van ‘Cause Unknown – The Epidemic of Sudden Deaths in 2021 & 2022’ toonde al aan dat in 2021 mensen tussen de 30-60 jaar in loondienst het grootste risico liepen om te overlijden in de VS. In deze leeftijdsgroep voelden veel mensen gedwongen om zich te laten vaccineren omdat ze anders hun baan zouden verliezen.

• Verzekeringsmaatschappijen trokken al aan de bel dat ze opeens veel meer levensverzekeringen en ziektekosten moesten uitbetalen.

• Sommige begrafenisondernemers durfden verbanden te leggen tussen de vaccinaties en de oversterfte.

• De Duitse minister van gezondheid Karl Lauterbach biechtte recentelijk op dat hij altijd geweten had dat de injecties een risico op ernstige bijwerkingen hadden.

• Talloze wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat de experimentele Covid-injecties dodelijke aandoeningen zoals myocarditis kunnen veroorzaken.

Maar overheden wereldwijd blijven onderzoek naar oversterfte en toegenomen turbokankers en andere ernstige aandoeningen saboteren. Met andere woorden: hun kop in het zand steken over de risico’s van Covid-injecties. In de VS is dit niet langer mogelijk, want het zoveelste schandaal is met WOB verzoeken naar buiten gekomen. De injecties zijn levensgevaarlijk en de CDC wist dit al voordat de campagnes begonnen!

 

Lees andere artikelen over het Covid-19 vaccin op de site van Vaccinvrij:
Stichting Vaccinvrij

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 1.579 times, 1 visits today)