Ledennieuws VVJ

VaccinVrij: Coronabeleid is corrupt – laatste nieuws is meer bewijs tegen Jaap van Dissel, maar hij is niet de enige

Het Andere Nieuws is lid van de Vereniging voor Vrije Journalisten. Binnen de VVJ hebben we afgesproken dat ieder op zijn eigen website aandacht schenkt aan de andere leden binnen de vereniging. Zo krijgt ieder de beschikking over een breder, en wellicht ander, publiek en krijg jij blogs, artikelen en video’s te zien die je anders wellicht niet tegen was gekomen. Zo helpen we elkaar.

In deze categorie vind je dus artikelen en video’s van andere Vrije Journalisten. Soms zullen we een introductie van een artikel plaatsen en kun je verder lezen op de site van de betreffende collega. Onderaan de post wordt altijd de link naar het originele artikel geplaatst.

We wensen je veel plezier bij onze collega’s!

Jaap van Dissel ontving 750.000 euro van de Stichting Open Nederland (SON) via een Rabobank-rekening in België. Vier ton hiervan is direct daarna door geboekt naar Aruba. Dit onthulde ondernemers Yves Gijrath en Erik de Vlieger in hun nieuwe podcast GIJRATH & DE VLIEGER op 6 september jl. Zij beweren een bankafschrift als 99% bewijs te hebben voor hun bewerking en roepen journalisten op om hier verder in te duiken. Boem!

De regulier media houden zich echter stil, maar de alternatieve media zijn erop gedoken. De adviezen van Jaap van Dissel hebben ons leven behoorlijk verziekt. Hij werkt voor de overheid – voor ons dus als het goed is – en wordt door het volk betaald. Waarom geven noch van Dissel, noch het RIVM gehoor aan de herhaaldelijke gestelde vraag van Gijrath en de Vlieger om transparantie?

Stichting Open Nederland niet zuiver op de graad

Stichting Open Nederland is een “maatschappelijk initiatief met als doel een bijdrage te leveren aan de heropening van het sociale leven in Nederland tijdens de coronacrisis. De Stichting was van februari 2021 tot en met maart 2022 actief met het programma ‘Testen voor Toegang’, zodat mensen met een negatieve coronatest er weer veilig op uit konden.” – Stichting open Nederland

De covid-injectie is niet in staat om transmissie van het virus te voorkomen, dus er is, en was geen grond om ongevaccineerden te weigeren in horeca en andere openbare gelegenheden. Testen voor toegang kwam neer op nodeloze discriminatie van ongevaccineerden – om hen onder druk te zetten om die prik toch te gaan halen. En de miljoenen die de regering in deze stichting heeft gestoken gingen over het het installeren van de testmaatschappij. De stichting Open Nederland speelde een opmerkelijke rol. Maar geen pottenkijkers graag bij de besteding van miljoenen euro’s belastinggeld.

Lees dit artikel, geschreven door Joris Baas & Door Frankema veder op de site van Vaccinvrij:

Coronabeleid is corrupt – laatste nieuws is meer bewijs tegen Jaap van Dissel, maar hij is niet de enige

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 2.273 times, 1 visits today)
One thought on “VaccinVrij: Coronabeleid is corrupt – laatste nieuws is meer bewijs tegen Jaap van Dissel, maar hij is niet de enige
 1. Fakenews is fake tot de waarheid de feiten heeft achterhaald
  =================================================

  Over enige tijd kun je het bericht lezen dat van Dissel bij het indraaien van een lamp, staande op zijn rvs aanrecht,
  een dodelijke stroomstoot ontving.
  Wat later kun je lezen dat van Dissel in de tuin gevonden was met een gat in zijn hoofd.
  Nog veel later kun je lezen, in vertrouwelijke stukken, dat op de vraag van Attje Kuiken waarom
  de NCTV de AIVD had gevraagd Dissel te elimineren, het korte antwoord kwam:
  Hij keek door een sleutelgat in DAVOS in de slaapkamer van Klaus Schwab en overtrad daarmee
  de onschendbaarheid van een koningin!

  De waarheid is walgelijker dan je denkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *