Blckbx

Boosters verergeren de zaak” legt Viroloog & Vaccinoloog Dr. Geert Vanden Bossche uit…

Afgelopen week reisde programmamaker Flavio Pasquino samen met een cameraploeg af naar België om een tweeluik op te nemen met de roemruchte viroloog & vaccinoloog Dr. Geert Vanden Bossche. 9 maanden geleden luidde hij de noodklok bij de WHO en intussen zijn al zijn beweringen uitgekomen. “Massavaccinatie heeft de pandemie niet bedwongen maar dominante varianten hebben de zaak keer op keer verergert waardoor we feitelijk de pandemie in stand houden met terugkerende golven”, aldus Dr. Geert Vanden Bosche, die alles minutieus toelicht.

Vanden Bossche werkte in het verleden voor de Bill & Melinda Gates Foundation, voor Gavi The Vaccine Alliance en voor vele commerciële partijen waar hij “hands on” aan de ontwikkeling van vaccins mocht sleutelen en daardoor veel multidisciplinaire kennis opdeed.

De discipline die in deze pandemie het meest verwaarloost is geworden, is de immunologie” vertelt de Belgische wetenschapper. Immers, ik ken veel specialisten die alles weten van 1 vakgebied bijvoorbeeld virologie. Echter, ze weten vervolgens weinig of niets van immunologie of vaccinologie. Als iemand al deze drie zaken niet beheerst, kan hij/zij onmogelijk de complexiteit van de problematiek rondom deze pandemie overzien. Ik ben op alle drie deze gebieden bekwaam en zie dat met immunologie en met name de natuurlijke immuniteit en de interactie met het virus en het huidige vaccin, nauwelijks of geen aandacht krijgt”.

Tijdens Deel 1 van het tweeluik, wordt Dr. Geert Vanden Bosche onder andere geconfronteerd met twee video fragmenten van de VRT (Belgische publieke omroep) waarin twee collegae kritiek uiten op zijn eerdere stellingen. Vanden Bosche weerlegt de kritiek met verve en deelt zelfs rake klappen uit aan het adres van vaccinoloog Dr. Corinne Vandermeulen en vaccinoloog Prof. Isabel Leroux-Roels.

Boosters verergeren de zaak

Op de vraag “wat moeten mensen doen die al dubbel gevaccineerd zijn, nu ze een booster krijgen aangeboden?” is Vanden Bosche resoluut;

Boosters verergeren de zaak en zijn uit den boze! Ten eerste ga je de kwaliteit van je antistoffen niet verbeteren. Ten tweede lopen mensen opnieuw gevaar op bijwerkingen. Ten derde wordt er wederom een nieuwe variant gestimuleerd om te gaan domineren. We houden daarmee de pandemie in stand!”.

In Deel 2 gaan we in op het vraagstuk, vaccinatie bij kinderen. Ook hierover was Vanden Bosche resoluut;

Het is een onvergefelijke zonde en eigenlijk moet ik zeggen…een doodzonde. En ik kan ook uitleggen waarom…

Volgende week vertonen we Deel 2.

Wil je meer weten over Geert Vanden Bossche, kijk dan op zijn website:

www.voiceforscienceandsolidarity.org

(Visited 5.956 times, 1 visits today)
7 thoughts on “Boosters verergeren de zaak” legt Viroloog & Vaccinoloog Dr. Geert Vanden Bossche uit…
 1. Die video heb ik zelf ook al gezien op YT, maar eigenlijk heb ik al die zogenaamde experts niet nodig om te weten dat het al twee jaar politiek medisch bedrog is! Ik ben het gezever over virussen beu, brengt geen zode aan de dijk hee! Het politiek tuig blijft toch NWO agenda’s uitvoeren, wat is de zin? Wereldwijd dezelfde zever omdat men onnodige overeenkomsten met de WHO had gemaakt, achter onze rug! Was nooit iets over gecommuniceerd naar de gewone mensen toe, nu dicteren ze alléén maar! Er is geen communicatie meer! Wat is dan de zin van al die videokes? Pak het politiek scum! Organiseer echt verzet, stop dat zinloos betogen in de straten van deze waanzin planeet!

 2. Jemig Flavio, jij leeft ook onder een steen zeker. ER BESTAAN GEEN VIRUSSEN. NUL. NADA. DUS ER BESTAAN OOK GEEN VARIANTEN OP VARIANTEN OP VARIANTEN VAN VARIANTEN.

  IN HEMELSNAAM LEES JE IN.
  Facking hell.

 3. Beste Blckbox, wat ben ik blij dat jullie ruimte grven aan deze gekwalificeerde spreker. Waar ik me met name zorgen om maak is dat wanneer het virus resistenter word en maar blijft muteren in besmettelijkere varianten volgens de hypotese van den Bossche is dat er wellicht uiteindelijk een variant komt die een serieus gevaar gaat vormen voor de groep die zich niet heeft laten vaccineren en boosteren.

  Ga door met deze beweging!

  Groet Willem van Leeuwen

 4. Ik ben het niet met Willem eens, Robert Jensen heeft 100% gelijk over Corona & we hoeven ook geen zogenaamde virus experts te zijn om weten dat we ziek zijn of niet, dat voelen we zelf wel, geen symptomen geen gevaar voor anderen! Alléén sinds 2020 zit men onwettig gezonde mensen gezondheidsmaatregelen op te leggen die nergens voor nodig zijn dan ons daarmee te gijzelen al twee jaar! Die prikkwaks van hen zijn al lang ontmaskerd als leugenaars & bedriegers die het alléén maar doen om superrijken nog rijker te maken & gewone mensen uit te moorden! Ken uw vijanden, volg het geld? Wie hebben er belang bij? Wie zijn er de slachtoffers van? Denk & onderzoek zelf!

 5. Beste mensen ,als medewezen ben ik totaal niet verrast in wat voor wereld we hedendage terechtgekomen zijn wat voor de ene een donderslag bij heldere hemel is is voor mijn een trend die ik stelselmatig zie evolueren met een acceleratie de laatste 15j.
  De verscheidene doelstellingen zijn heel divers en de groep 65 + is nog nooit zo hoog geweest wereldwijd samen als een kanaliserend effekt zeer bepalend .
  Het EMO ERA ,een shift in gedrag ,het herdifinieren van de realiteit .
  Oportuniteiten onderweg worden bewust onbewust bij gecréérd ,langzaam evolueren wij naar een neurotisch wezen met een onrealistisch toekomst perspectief.
  De toekomst is aan de jeugd zegt men ,andere mensen ,maar dragen dezelfde blauwdruk ,nefast voor de hardware als de software niet optimaal word geupdate .
  De wetenschap is inconviniant geworden ,moedige woorden van een nobele man, dank Dr. Geert Vanden Bossche .
  Op een korte 2j word de wetenschap herscheven ,een misdaad tegenover de mensheid .
  Het t’volk mort zei Pieter Breughel …….laat het hier niet bij ……

 6. Die leeftijden maken nix uit, er is geen Corona killer virus, het is de zoveelste wereld-hoax van de superrijke denktank clubjes & de WHO! Die hebben deze planeet sinds 2020 in een totale viruswaanzin gestort, alléén een echte revolutie kan ons nog bevrijden van deze griezels van bezetters!

 7. Als je dit zegt, dan snap je de boodschap niet. Tevens doe je mee aan de verdeel en heers politiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *