Blckbx

De grote griep 19- en prikjes-update! Met immunoloog prof. dr. Theo Schetters

De ene na de andere ‘versoepeling’ wordt doorgevoerd, maar tegelijkertijd blijft de deur op een kier om maatregelen toch weer in te kunnen voeren als er een ‘zorgwekkende’ variant opduikt. En miljoenen mensen zijn inmiddels gevaccineerd. Hoe staan we ervoor? Professor dr. Theo Schetters, immunoloog, brengt ons op de hoogte.

Vorig jaar sprak Theo Schetters ook al twee keer met programmamaker Flavio Pasquino. In januari 2021 bespraken zij de risico’s van het massaal inzetten van nauwelijks geteste mRNA-vaccins. Deze uitzending werd ruim een miljoen keer bekeken en bracht veel teweeg. In de vervolguitzending, die in februari 2021 werd uitgezonden, ging Schetters dieper in op de materie en behandelde hij kijkersvragen.

In deze uitzending geeft hij ons een update over de huidige stand van zaken.

Toen in het voorjaar van 2020 de pandemie werd uitgeroepen door Tedros Adhanom Ghebreyesus, directeur van de Wereldgezondheidsorganisatie, sprak men van een sterftecijfer van 3,4 procent. Het RIVM suggereerde met misleidend vormgegeven illustraties dat grote aantallen mensen in het ziekenhuis zouden komen, of zouden sterven.

Theo Schetters gaat in op de daadwerkelijke schade die het virus veroorzaakt. En hoeveel mensen sterven er eigenlijk mét corona in plaats van aan corona? Ook licht hij toe in hoeverre eerder doorgemaakte infecties bescherming bieden tegen besmetting.

Overheden over de hele wereld blijven vasthouden aan lockdowns als effectieve maatregel tegen de verspreiding van het virus. Maar het bewijs voor de vermeende effectiviteit is schaars. De modellen van het RIVM op basis waarvan vrijheidsbeperkende maatregelen gerechtvaardigd worden, zijn nog steeds niet openbaar gemaakt. Ondertussen stapelen de bewijzen zich op dat lockdowns de verspreiding van het virus niet of nauwelijks tegengaan, en zelfs schadelijk kunnen zijn voor de volksgezondheid. Schetters gaat uitgebreid in op de zin en onzin van lockdowns.

Ruim een jaar nadat Schetters wees op de risico’s van het massaal inzetten van nauwelijks geteste mRNA-vaccins, is er nu veel meer bekend. Hij bespreekt de concrete zorgen die er bij velen zijn over de bijwerkingen.

Wat weten we over de verhoogde kans op myocarditis? En wat is er waar gebleken van auto-immuunreactie waar vorig jaar al voor werd gewaarschuwd? Schetters gaat ook in op de verontrustende rol die lipide nanodeeltjes – die de mRNA-moleculen naar de cellen vervoeren – in het lichaam lijken te spelen. Kan het DNA van mensen erdoor aangetast worden?

En hoe zit het met de oversterfte? Niet alleen in Nederland, maar in vrijwel ieder land waar een grote vaccinatiecampagne is uitgerold, is er sprake van oversterfte die niet aan corona gerelateerd kan worden. Hebben de vaccins ermee te maken?

(Visited 920 times, 1 visits today)
One thought on “De grote griep 19- en prikjes-update! Met immunoloog prof. dr. Theo Schetters
  1. De mindfucking van de globalisten (communisten, socialisten nationaal en internationaal) is hun expertise op gebied van spelen met woorden, defenities, concepten van rascisme, nationalisme en centralisme. Het is een kanker die in staat is de essentie van het zijn van de mens en zijn streven naar geluk te verwoesten. We zijn al een stuk op weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *